Felrode co-ords en zwierige jurken: Chanel showt Cruise 2022/23 collectie

Stuk voor stuk hebberigmakend.

Lees ook

In het zonovergoten Monte-Carlo besloot Chanel haar gloednieuwe Cruise 2022/23 collectie te presenteren. Van zwierige jurken tot aan felrode statement pieces: wij vinden alles even hebberigmakend.

Felrood

De Cruise 2022/23-collectie van Chanel maakt duidelijk: felrood mag gezien worden. Felrode items als een co-ord, jumpsuit of een rode jurk werden in de show gepresenteerd en gecombineerd met zwart en wit. Extra opvallend: het zwarte dambord-printje. Die combineert namelijk erg lekker met de vurige kleur rood.

Tweed

Wat is een Chanel-collectie zonder tweed? In de Cruise-collectie zagen we het iconische Chanel-patroon opnieuw terug, ditmaal in de vorm van co-ords, jumpsuits en jurken. Onze favoriet: de babyroze variant.

Zwierige jurken

Het is misschien wel één van onze favoriete items voor de zomer, een zwierige jurk. Fijn voor de warme dagen en gemakkelijk te upgraden met een goede hak en een felrode lip. Zo switch je namelijk van een dag- tot aan een heuse avondlook.

In de Cruise-collectie van Chanel spotten we een aantal nieuwe favorieten die we heel graag aan onze zomergarderobe toe willen voegen. Welke look is jouw favoriet?

Bron en beeld: Chanel

Laatste nieuws

Zie ook