Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: er komt een nieuw programma à la De Verraders

En het beste nieuws: jij kunt meedoen!

Goed nieuw voor fans van De Verraders! De makers van de populaire RTL-serie komen namelijk met een gloednieuw programma. Lijkt zo'n avontuur jou ook wel wat? Dan heb je geluk, want je kunt je aanmelden als deelnemer.

Nieuw programma

Een nieuw programma à la De Verraders? Dat kan alleen maar weer een succes worden. De makers van de serie zijn dan ook bezig met iets nieuws. Om wat voor spel het gaat, wat de regels zijn en hoe je kunt winnen is allemaal nog een raadsel. Lijkt het jou tof om aan zo'n spelprogramma mee te doen en durf jij in het diepe te springen? Dan is dit jouw kans!

Vragenlijst

Om je aan te melden als deelnemer, moet je een formulier invullen op de website van product IDTV (HIER). Je komt dan bij een vragenlijst terecht, waar je naast persoonlijke gegevens moet vertellen welke sport je doet, of je kinderen hebt en of je meerdere talen spreekt. Daarnaast willen de makers ook een beeld vormen van je persoonlijkheid. Daarom vragen ze of je rebels bent en graag het laatste woord hebt. Wat voor programma het precies is, wordt uit de vragenlijst niet helemaal duidelijk. Maar als je van avontuur houdt, is dit vast en zeker iets voor jou. Wij zijn in elk geval héél benieuwd!

De Verraders

Op dit moment zitten we nog middenin het tweede seizoen van De Verraders. Het programma is ook dit jaar weer een succes, maar iets minder populair dan vorig jaar. Ken je het programma niet? Een kleine recap: een groep van achttien BN'ers moeten proberen om zoveel mogelijk zilverstaven te bemachtigen. Onder hen zijn drie verraders die de andere spelers moeten zien te ontmaskeren, om te voorkomen dat zij er met de buit vandoor gaan.

Het format is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Verraders