Vier moeders vertellen openhartig over de bijzondere band met hun kids

Vier moeders vertellen over deze bijzondere connectie.

Moeder zijn is iets bijzonders. Niet alleen draag je de verantwoordelijkheid voor een mini-versie van jezelf, ook bouw je een bijzondere band op met je kind. Om het moederschap te vieren slaan Cabau Lifestyle en Grazia de handen ineen en nodigden we vier moeders uit voor een bijzondere shoot. Let’s celebrate motherhood!

Motherhood

Om extra stil te staan bij het moederschap nodigden Cabau Lifestyle en Grazia vier moeders mét hun kids uit voor een bijzondere shoot, waarbij niet alleen mooie momenten werden vastgelegd, maar ook besproken. 

Petra, Femke en Sabine

Petra (54) is de trotse moeder van Femke (26) en Sabine (23). Ondanks dat beide dochters op kamers hebben gezeten, wonen ze momenteel weer eventjes thuis. En dat is volgens Petra best wel bijzonder. Het drietal heeft een bijzondere band, waar ze graag tijdens Moederdag eens goed bij stil staan. “Soms hoor je van die verhalen dat kinderen thuis niet veel zeggen, maar ik vertel eigenlijk alles thuis. Echt al vanaf jongs af aan vertelde ik na een bezoek aan een feestje wat ik allemaal had uitgespookt”, aldus Sabine. “Geheimen houden voor elkaar lukt ons niet”, vult Femke aan.

Petra en haar dochters Femke en Sabine

Kelly Beukers en haar twee zoontjes

Kelly Beukers is de trotse moeder van een tweejarige tweeling: Jackson en James. Als moeder en zangeres ervaart Kelly het moederschap en de band tussen haar zoontjes als een krachtig gevoel. “Ik was laatst voor het eerst met de kinderen zonder kinderwagen even gaan ontbijten. Dus ik ging naar de stad, ik hield ze vast, als in allebei een handje vast, en liep door de stad. Op dat moment voelde ik mij heel krachtig, van: dit zijn mijn kinderen!”

Kelly Beukers, Jackson en James

Thirza en haar drie schatten

Thirza (37) is moeder van drie prachtige dochters: Amélie (9), Isabel (6) en Louise (5). “Natuurlijk een ongelofelijk grote dynamiek met drie verschillende meiden. Ze zijn heel leuk met elkaar, maar soms is er ook flinke ruzie. Dat hoort er allemaal bij, het is supergezellig met zoveel dames in huis.”

Thirza en haar drie prachtige dochters

Ann Dominique en Fallon

Ann Dominique (31) is moeder van de vrolijke, lieve Fallon (2). Daarnaast verwacht Ann Dominique haar tweede dochtertje anytime soon. Ann Dominique en Fallon hebben een bijzondere band, en dat is ook iets wat zij aan haar twee dochters wil meegeven. “Dat je beste vriendinnen bent, van elkaar geniet en alles tegen elkaar kan zeggen”, stelt Ann Dominique. “Ik heb die band ook met mijn moeder en Fallon heeft dat denk ik ook met mij.”

Ann Dominique en Fallon

Wil je meer weten over de viertal moeders? Lees de complete verhalen op de website van Cabau Lifestyle. Of houd Grazia in de gaten, aangezien we nog veel meer inspirerende verhalen van de vier moeders en hun prachtige kids gaan delen. 

Cabau Lifestyle

Cabau Lifestyle is opgericht vanuit de missie om een plek te vormen voor vrouwen waar ze elkaar kunnen inspireren en motiveren. Een plek waar elke vrouw zichzelf mag en kan zijn, maar ook waar elk verhaal telt en elk verhaal uniek is. Met de Cabau Lifestyle community via de app, de besloten Facebook-groep Bloom Talk en de overige social mediakanalen wordt deze ‘plek’ gevormd. Balans tussen Body & Mind vormt de basis van de Cabau Lifestyle. Opgericht door Yolanthe Cabau, is Cabau Lifestyle is een levensstijl waarin fysieke gezondheid en mental wellbeing de basis vormen.

Beeld: Alessa Photography

Laatste nieuws