Wow: dit is het duurste huis ooit verkocht in Selling Sunset

Say what?!

Het nieuwste seizoen van Selling Sunset staat inmiddels alweer even op Netflix. Je zou het bijna vergeten tussen alle catfights en drama door, maar de show ging origineel over het verkopen van huizen. Remember? De stulpjes die in de show voorbijkomen, gaan regelmatig voor astronomische prijzen de verkoop in. Er is één huis dat duidelijk de kroon spant.

Duurste huis

Om direct met de deur in huis te vallen: néé, dit gaat niet om dat huis van 75 miljoen euro dat Davina in een eerder seizoen wanhopig probeert te verkopen. Die staat namelijk nog altijd te koop op de site van de Oppenheim Group. Poor Davina…

Een ander stulpje is echter wél voor een recordprijs verkocht. In eerdere seizoenen zagen we het huis nog toen het volop under construction was. De dames van de Oppenheim Group zagen dit verkoopklusje eigenlijk allemaal wel zitten bleek al snel. De ultraluxe villa had namelijk niet alleen een prijskaartje van $40 miljoen, maar zou ook een commission van maar liefst $1,2 miljoen opleveren. Say what?!

Recordprijs

Hoewel zulke bedragen zélfs voor de luxe- en glamour-standaarden van Selling Sunset ontzettend hoog zijn, is het prachtige pand toch verkocht. De koper heeft er uiteindelijk geen veertig miljoenen voor neergeteld, maar ‘slechts’ $35,5 miljoen.

Tja, voor dat geld heb je natuurlijk wel een van de meest luxe panden van Los Angeles. Zo beschikt de villa over vijf slaapkamers, negen badkamers, een garage voor vijftien (!) auto’s, een natte en droge sauna, dompelbaden, wijnkelder, glazen lift, én dakterras. En dan hebben we het nog niet eens over dat prachtige uitzicht, de infinity pool met waterval, én natuurlijk de mega-tv.

Stijgende prijzen

Overigens zou deze recordprijs inmiddels óók alweer verbroken zijn. Op de site van de O Group staat inmiddels namelijk ook een pand dat voor $40 miljoen verkocht zou zijn. Misschien zien we die voorbijkomen in Selling Sunset seizoen 6? Who knows!

Bron: NSMBL, Oppenheim Group | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws