Loiza Lamers in ziekenhuis na aanrijding: ‘Automobilist reed door’

Via Instagram laat Loiza van zich horen.

Lees ook

Een shocking dag voor Loiza Lamers. Het model belandde in het ziekenhuis nadat ze werd aangereden door een automobilist terwijl ze zelf op de fiets zat.

Ziekenhuis

Een fietstochtje door Amsterdam liep gister maar net goed af voor Loiza. Het model werd aangereden door een auto en moest vervolgens naar het ziekenhuis. Aan AD vertelde het management van Loiza gisteravond: “Het gaat goed met haar, maar we zijn in afwachting van de foto’s die gemaakt worden. Ze willen graag een check doen.”

Berichtje op Instagram

Inmiddels laat Loiza van zich horen op Instagram. De beauty begon haar dag met een berichtje waarin ze haar volgers geruststelt. “Goedemorgen lieve allemaal. Even een berichtje vanuit mij na het nieuws van gisteren”, begint ze haar verhaal. “Ik wil beginnen met het feit dat ik redelijk oké ben en dat ik, op wat flinke kneuzingen en blauwe plekken na, er heel goed vanaf ben gekomen!”

Automobilist

Loiza laat weten dat ze moet bijkomen van de schrik, aangezien de automobilist na het ongeluk niets meer van zich heeft laten weten. “De automobilist is doorgereden na het ongeluk, dat doet wat met je”, stelt ze dan ook. “Gelukkig wordt dat opgelost door de politie”, vult ze aan. Heftig! Wij wensen Loiza in ieder geval heel veel sterkte.

Bron: AD, Instagram @loizalamers | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook