Yee-haw: de cowboyhoed is terug van weggeweest

Haal die verkleedkist maar tevoorschijn.

Lees ook

Paard en lasso in de aanslag? Deze zomer kiezen we voor een catchy cowboylook, want de cowboyhoed is terug van weggeweest.

Cowboyhoed

We horen je denken: een cowboyhoed? Waar we vorige zomer onze hoedencollectie aanvulden met bucket hats, kiezen we deze zomer voor een grotere variant. Een statement piece, dus een makkelijk item om een simpele outfit naar een hoger niveau te tillen. We spotten de cowboyhoed al tijdens Kopenhagen Fashion Week en sindsdien is hij niet meer weg te denken.

Combineren maar

Influencers als Iris Amber en Emili Sindlev gingen je voor en combineren de cowboyhoed met een outfit in meerdere felle kleuren. Wat betreft de hoed mag je all out gaan. Zebraprint, felroze of een neonkleur: alles kan en alles mag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Amber Nijboer (@irisamber)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Laarzen

Vind je de hoed toch net iets te heftig, maar voel je de cowboy-vibe wel? Ook de cowboylaarzen zijn terug van weggeweest. Enne, ook hier geldt: deze laarzen mogen in alle kleuren en printjes gezien worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SARAH ASHCROFT (@sarahhashcroft)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Christine Burke (@christineburkee)

Het schoeisel combineren met gepolijste items, zoals blazers in niet te opvallende kleuren, kan de laarzen een chique uitstraling geven. Simpele outfits doen het sowieso goed met deze laars. Het is al de eyecatcher van je outfit, dus je hoeft niet all in te gaan met sieraden of andere accessoires. Yee-haw!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook