Zien: Olcay Gulsen gaat voor nieuwe coupe en verft haren rood

Looking good!

Tijd voor verandering! Dat moet Olcay Gulsen ook gedacht hebben, want de presentatrice is naar de kapper geweest om zichzelf een nieuwe look aan te meten. Enne, wij moeten zeggen dat het haar erg goed staat.

Weg bij Talpa

Het contract van Olcay Gulsen bij Talpa loopt af en wordt ook niet verlengd, dat betekent dat ze weggaat bij het televisiebedrijf. Maarre, daar zit de presentatrice helemaal niet mee. “Ik ben nog bezig met de laatste afwikkeling van de serie die ik net heb gemaakt”, vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. “En ik ben nog een programma aan het maken voor Talpa. Dus voorlopig zit tot het einde van het jaar mijn agenda echt propvol. Daarna zullen we het wel weer zien.”

Blijven we Olcay zien op televisie? “Als een programma bij mij past, dan denk ik zeker wel dat ik op televisie blijf”, stelt ze. “Maar als ik zelf een format zou willen maken, dan heb ik ook de vrijheid om dat te doen. Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik een uitstapje maakte, in de zin van dat je in dienst bent van een bedrijf. En dat hoeft van mij niet per se. Dus ik vind eigenlijk die vrijheid wel heel leuk om programma’s te maken voor alle omroepen of alle zenders die er zijn.”

Nieuwe coupe

Wat ons echter het meeste opvalt, is de nieuwe haarkleur van Olcay. Ze heeft haar lange bruine haren namelijk vaarwelgezegd en ingeruild voor iets heel anders. De presentatrice gaat tegenwoordig met prachtige rode lokken door het leven. Enne, dat staat haar erg goed! “Wat een warme haarkleur” en “Die haren!!! Zo prachtig!!” klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Lookalike

Andere volgers vinden dat Olcay met deze nieuwe haarkleur behoorlijk veel op een andere BN’er lijkt, namelijk Rachel Hazes. “Ze lijkt op Rachel Hazes”, reageert een volger op Instagram. “Hoog Rachelgehalte deze coupe”, vindt ook een ander. Zie jij de gelijkenissen ook?

Bron: Instagram @rtlboulevard | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws