Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: in déze villa’s verbleven de Temptation Island-deelnemers dit seizoen

Je kunt deze prachtige villa's zelf ook huren!

Het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vorige week finally van start gegaan. Dit keer verblijven de deelnemers in prachtige villa's op de Dominicaanse Republiek. Lijkt zo'n zonnige vakantie jou ook wel iets? Wij vertellen je meer over de huizen.

Dominicaanse republiek

Hoewel het seizoen nog maar net is begonnen, kunnen we alweer volop genieten van alle drama en bijzondere types. De grote vraag is natuurlijk: hebben de koppels een ijzersterke relatie die alles kan overwinnen, of is de verleiding te groot en gaan ze zonder elkaar weer naar huis? Een ding waar de deelnemers wél zeker van zijn, is een prachtig verblijf. Dit keer vonden de opnames plaats op de Dominicaanse Republiek. Zowel de villa van de ladies als de heren ligt op steenworp afstand van het strand, een perfecte plek voor strandliefhebbers dus.

Zelf huren

Lijkt het jou ook wel wat om in een van deze villa's te vertoeven? Dat kan! Je kunt ze namelijk zelf huren. De villa van de vrouwen vind je hier. Een prachtig verblijf dat op loopafstand van het strand ligt, gelegen tussen de palmbomen. Als je hier geen tropisch vakantiegevoel van krijgt... Ga je naar het strand? Dan kun je al je spullen met een gerust hart achterlaten, want de beveiliging van het pand is bij de huurprijs inbegrepen. Deze prachtige villa kost naar schatting zo'n 1,7 miljoen euro. Ka-ching!

De villa van de heren is nóg groter dan die van de ladies. Het huis, dat je hier kunt huren en bekijken, telt maar liefst twaalf slaap- en badkamers. Je kunt hier dus prima met een grote vriendengroep terecht, of met de hele familie. Er kunnen namelijk 27 gasten verblijven. En ook deze locatie is slechts 60 meter van het strand.

Nieuwe twist

Hoewel we niet snel genoeg hebben van reality-tv, vragen we ons toch elk seizoen af hoe het opnieuw juicy kan worden. Daar hebben de makers iets op verzonnen. Kleine twists die het programma net even anders maken dan de voorgaande edities, gaan dit jaar namelijk voor een hoop verandering zorgen. Zo vliegen de koppels niet meer samen naar de tropische bestemming, maar beleven ze de reis apart van elkaar. Daarnaast mochten de deelnemende koppels in Nederland al een blik werpen op de uitgekozen singles.

Ook hebben de koppels dit seizoen te maken met een heuse Swing of Love. "Iemand krijgt de kans om Temptation eerder te verlaten, dat noem je de Swing of Love”, legt presentatrice Monica Geuze uit in gesprek met Grazia. “Bij de Swing of Love kies je er echt voor om weg te gaan. Dan kan je partner er vervolgens ook voor kiezen om op te dagen, of lekker op Temptation Island te blijven omdat ze de liefde daar hebben gevonden en het naar hun zin hebben.” De koppels krijgen bij deze nieuwe toevoeging in het programma de kans om Temptation te verlaten. Hierbij weten ze niet van elkaar welke keuze hun partner gaat maken. “Je zou daar dus ook in je eentje achter kunnen blijven. Dat is heel juicy.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen