Whut: Pete Davidson zet tatoeage voor kinderen Kim Kardashian

In de nek van de comedian pronkt nu een bijzondere tattoo.

Dat Kim Kardashian en Pete Davidson over the moon zijn, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Enne, aan de oprechtheid van Pete hoeft Kim niet te twijfelen. De comedian liet namelijk – ja echt – de initialen van Kims kinderen in zijn nek tatoeëren.

Derde tattoo

De liefde bezegelen door de naam van je lover te tatoeëren vinden wij al behoorlijk official, maar de namen van de kinderen van je geliefde? Dat gaat nog een stapje verder. Voor Pete is dit blijkbaar de normaalste zaak van de wereld. Hij liet eerder al de naam van Kim op zijn lichaam vastleggen en ook pronkt de tekst ‘mijn vriendin is advocaat’ sinds kort op zijn lichaam. Daar blijft het echter niet bij, aangezien nu de namen van de kids van Kim (en Kanye West) aan de beurt zijn.

Namen van kids

Afgelopen zondag deelde TMZ een foto waarop te zien is dat Pete in zijn hals de letters KNSCP heeft laten tatoeëren. Deze letters zouden staan voor de namen van Kim en haar kids North, Saint, Chicago en Psalm. Dit is alweer de derde tattoo die Pete voor zijn gloednieuwe liefde heeft laten zitten. En tja, daar kun je van vinden wat je wil. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe Kanye aka Ye hierover denkt…

Kim liet in maart in de show van Ellen Degeneres al weten wat zij van Pete’s tatoeages vond. Daarbij liet de realityster weten dat ze de tattoo over haar job als advocaat haar favoriet is. Kim omschreef deze tattoo als ‘cute‘.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws