Oeh! HBO Max kondigt Nederlandse realityshow aan

Dit belooft veel goeds!

Lees ook

We zijn dol op realityshows en hebben de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island gisteren dan ook meteen gebingewatched. Maar er is meer nieuws uit de realitywereld, want ook HBO Max komt binnenkort met een Nederlandse realityserie!

FBoy Island

De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat er een Nederlandse versie van de show FBoy Island komt. Dit realityprogramma is bedacht door Elan Gale (van The Bachelor franchise) en gaat over drie vrouwen die naar een tropisch eiland gaan met maar liefst 16 mannen. Acht van deze mannen zijn ‘Nice Guys’ en zoeken echte liefde, maar de andere acht mannen zijn ‘Fuck Boys’ en zijn slechts uit op een geldprijs.

Het is aan de vrouwen om de echte liefde te vinden en dus de Nice Guys van de Fuck Boys te onderscheiden. In de loop van het programma wordt er steeds een beetje meer onthuld over de intenties van de jongens. Daarnaast bevat de show een goede dosis humor en een knipoog naar de echte dating-wereld. Hieronder kun je de trailer van de Amerikaanse versie kijken om alvast een beetje een beeld te krijgen.

Presentatrice

De presentatrice voor de Nederlandse versie is al bekend gemaakt. Niemand minder dan cabaretier Lisa Loeb zal het programma presenteren. “Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max”, zegt Lisa. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames!” Wanneer het programma op de streamingdienst zal verschijnen, weten we helaas nog niet. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Bron: Beautify | Beeld: YouTube, FBoy Island

Laatste nieuws

Zie ook