Koen Kardashian geeft gezondheidsupdate na verslaving

'Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder', vertelt hij.

Lees ook

Achter alle glitter en glamour die we te zien krijgen van Koen Kardashian aka Koen Pieter van Dijk, ging een behoorlijk duister verleden schuil. De influencer verblijft op dit moment in Kaapstad om af te kicken van zijn drugsverslaving, en laat voor het eerst in lange tijd van zich horen.

Drugs

Koen heeft een enorm moeilijke periode achter de rug en is zijn leven nu beetje voor beetje weer aan het oppakken. In een recent interview met LINDA.meiden deed hij uit de doeken dat hij probeerde af te kicken van drugs en daarvoor naar Kaapstad is gevlogen. Inmiddels zijn we heel wat weken verder en gaat het wat beter met hem, zo vertelt Koen openhartig in zijn Instagram Stories.

“Zes maanden geleden ging ik voor de tweede keer in zes weken naar Zuid-Afrika om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben”, begint Koen zijn verhaal, doelend op zijn verslaving. “Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder, mijn trauma’s een plek kunnen geven, met een open geest geluisterd, veel gehuild, me eenzaam gevoeld, maar bovenal sterk geworden in mijn herstel”, vervolgt hij.

Andere prioriteiten

Koen geeft aan dat zijn prioriteiten zijn veranderd. “Ik heb een andere visie op het leven gekregen, de creativiteit stroomt door mijn aderen en ik denk weer helder na”, legt hij uit. “Mijn emoties en gevoelens voel ik weer en dat is voor mij ontzettend oncomfortabel, maar dat is oké. Hij vervolgt erg dankbaar te zijn weer te emoties en gevoelens te kunnen voelen, hoe pijnlijk dat soms ook is. “Ik begin het leven weer te omarmen, wat ook zorgen en angsten met zich meebrengt.”

Koen
Screenshot Instagram Koen

Hij sluit zijn verhaal af met de mededeling dat het weer goed met hem gaat. Wel wil hij benadrukken dat hij nog lang niet is waar hij wil zijn. Daarom blijft hij voorlopig in Kaapstad, “om te blijven vechten tegen demonen die ik zo lang heb genegeerd. Stapje voor stapje kom ik dichterbij mezelf. Niet bij Koen Kardashian, maar Koen Pieter van Dijk”, zegt hij tot slot. Sterkte!

Bron: Instagram Koen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook