Winning Wednesday: 1x Skullcandy x Pit Viper oortjes t.w.v. €89,99

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer maak je kans op limited edition oortjes van Skullcandy x Pit Viper t.w.v. €89,99.

Nieuwe samenwerking

Skullcandy weet ons elke keer weer te verrassen met toffe samenwerkingen. Enne, de collab die het Amerikaanse merk nu is aangegaan is wederom een parel. Dit keer heeft Skullcandy de handen ineengeslagen met het sporty zonnebrillenmerk Pit Viper. Samen hebben ze een limited-editioncollectie gelanceerd die bestaat uit de populaire True Wireless Grind-, Push Active- en Dime-oordopjes.

Retro-vibes

Skullcandy en Pit Viper staan allebei bekend als kleurrijke outdoor-lifestylemerken. Niet zo gek dat hun samenwerking dan ook een fleurig resultaat opleverde. “We hebben de iconische en waanzinnige retro-look van Pit Viper overgenomen”, deelt Jessica Klodnicki, Chief Marketing Officer bij Skullcandy. De True Wireless Grind-, Push Active- en Dime-oordopjes zijn dan ook voorzien van een futuristisch en vintage-geïnspireerd ontwerp in neon roze, -paars en -blauw. Hallo 90’s vibes! 

De limited-editioncollectie heeft diverse oortjes. Welke dat precies zijn? Komen ze: 

Skullcandy x Pit Viper – Push Active 

De Push Active wordt ook wel Adventure Ready genoemd. Deze oortjes hebben namelijk een totale accuduur van 44 uur, is voorzien van hands-free voice-control en is zweet-, water en stofbestendig. Handig! 

€89,99

Skullcandy x Pit Viper – Dime

Mini and mighty: zo kun je de Dime-oortjes het best omschrijven. De oortjes hebben een batterijduur van twaalf uur, een geluidsisolerende pasvorm en zijn zweet- en waterbestendig. 

€44,99

Skullcandy x Pit Viper – Grind 

And last, but not least: de Grind-oortjes. De Grind heeft een accuduur tot veertig uur en de oortjes zijn water- en zweetbestendig. Ook maakt-ie automatisch verbinding met je telefoon. Ideaal!

€89,99

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om muziek te luisteren met een van de Skullcandy x Pit Viper-oortjes? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen namelijk 1x de Push Active-oortjes weggeven t.w.v. €89,99. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onderstaand formulier invullen. Succes!

 

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 1x Skullcandy x Pit Viper oortjes t.w.v. €89,99

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 10 mei 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook