Zien: eerste beelden nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Juicy!

Lees ook

We wachten met smart op een nieuw seizoen van onze favoriete guilty pleasure, namelijk Ex on the Beach: Double Dutch. Zojuist heeft MTV de eerste beelden van het nieuwe seizoen gedropt. Enne, die beloven veel goeds!

Nieuw seizoen

Het aanspoelen van exen en het snoeiharde alarm van de Tablet of Terror laten niet lang meer op zich wachten. MTV maakte eerder deze maand op Instagram bekend dat het achtste seizoen van EOTBDD vanaf zondag 12 juni iedere zondagavond om 22.00 uur te zien is. Het nieuwste seizoen van de show vindt plaats op het zonnige Gran Canaria, waar acht sexy singles wachten op een stormvloed aan exen… 

MTV heeft vandaag de eerste beelden gedeeld en daarop krijgen we al een sneak peek van de eerste acht singles te zien. “Kun jij ook niet wachten? 👀 De nagels zijn gelakt, de spieren opgepompt en de koffers zijn gepakt, kortom; de 8 sexy singles zijn klaar voor een helse vakantie 😈” Oeh la la!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ben je niet in de gelegenheid om de afleveringen op zondagavond te kijken? No worries. Net als vorig jaar verschijnen de afleveringen ook op Videoland. Vanaf dinsdag 14 juni verschijnt hier wekelijks de nieuwste. We can’t wait!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, MTV

Laatste nieuws

Zie ook