Hilarisch! Kijkers in een deuk om cape die in Máxima’s gezicht waait

Oeps!

Gisteren verscheen de koninklijke familie stuk voor stuk in prachtige outfits tijdens Koningsdag in Maastricht. Koningin Máxima droeg een elegante roze jurk met cape die haar beeldig stond. Maarre, erg praktisch was de jurk niet, zo bleek uit hilarische beelden.

Windvlaag

Máxima droeg gisteren een roze jurk tot op de knie van haar favoriete modehuis Natan. En hoewel ze er zoals altijd uitzag om door een ringetje te halen, kon de jurk niet op tegen de weersomstandigheden gisteren. De zon scheen volop in Limburg, maar af en toe was er wel een windje te voelen. Dat windje zorgde ervoor dat de cape aan Máxima’s japon af en toe opwaaide. Een keer was er zelfs zó’n harde windvlaag, dat de jurk volop in het gezicht van de koningin waaide. Oeps!

Het ongemakkelijke momentje van de koningin is ook kijkers op Twitter niet ontgaan. Er wordt volop over gesproken. “Nee, Max, het mondkapje hoeft vandaag niet”, grapt iemand. En: “Ik op de fiets met mijn regenponcho en windje tegen”, vergelijkt iemand anders.

Amalia

Echter, men had tijdens Koningsdag niet alleen oog voor de koningin, want ook Amalia straalde. De toekomstige koningin deed zelfs nog een boekje open over haar toekomstplannen.

Afgelopen zomer behaalde prinses Amalia haar gymnasiumdiploma. Ze zit middenin haar tussenjaar, waarin ze zich vooral richt op vrijwilligerswerk. Waar Amalia vanaf september gaat studeren, is nog niet bekend. “Het is nog een beetje spannend”, vertelde de kroonprinses aan de NOS. Of het Maastricht wordt, waar ze gisteren te gast was om Koningsdag te vieren? “Nou, dat weten we nog niet, maar ik hoop binnenkort een keuze te kunnen maken. Maastricht is echt een prachtige stad, die een fantastisch programma heeft neergezet.” Aha!

Bron: Beau Monde, RTL Nieuws | Beeld: Twitter, BrunoPress

Laatste nieuws