Zó verwijder je rubberen haarelastiekjes zonder je haar uit te trekken

Deze TikTok-hack gaat je lokken redden.

Lees ook

Het festivalseizoen is van start gegaan en wij kunnen niet wachten om lekker te experimenteren met onze outfits, make-up looks en haarstijlen. Een absolute essential daarbij zijn ongetwijfeld rubberen haarelastiekjes. Maarre, hoe verwijder je die zónder vijftig lokken haar uit te trekken? TikTok heeft het antwoord!

Elastiekjes

Rubberen elastiekjes zijn ideaal voor het creëren van talloze hair styles. Denk bijvoorbeeld aan de baby braids waar Hailey Bieber zo dol op is. Maar ook space buns of ingevlochten lokken maak je af met doorzichtige rubberen elastiekjes.

Hoewel je haar de hele dag door goed zit, komt de ellende pas aan het eind van de dag. Want ja: die elastiekjes moeten er nog uit. Doordat de elastiekjes van rubber zijn gemaakt, blijven ze goed in je haar zitten, maar zijn ze ook heel tricky om te verwijderen. Steevast trek je een handvol lokken mee als je zo’n haarelastiekje uit je haar haalt. TikTok to the rescue: er is namelijk een heel handige hack om rubberen elastiekjes te verwijderen.

@beautybytiffanyrose

#hairhack #rubberbandhairhack #rubberbandandiron #hairtip #hairtips #hairtipsandtricks #hairtipsforgirls #hairtips101 #hairtipchallenge #BeautyByTiffanyRose #takingoutrubberband

♬ In Da Getto – J Balvin & Skrillex

TikTok

Op TikTok is te zien dat veel gebruikers hun rubberen haarelastiekjes heel makkelijk verwijderen met een krultang. Hoe dat werkt? Zij houden de hete krultang enkele seconden tegen het elastiekje aan, tot deze door de hitte knapt. Vervolgens kun je het elastiekje makkelijk uit je haar halen. Ideaal, toch? Pas echter wel op dat je de krultang niet te lang tegen je haar aan houdt. Dat kan namelijk voor hittebeschadiging zorgen.

Bron: PopSugar, TikTok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook