Dit is het eetdagboek van Cara Delevingne

The girl loves carbs.

Lees ook

Nog altijd bestaat het beeld dat een model enkel leeft op een blaadje sla per dag. Dat dat verre van de waarheid is, bewijst Cara Delevingne wel. Het supermodel kan niet zonder carbs, McDonald’s én houdt zoveel van bacon dat ze er zelfs een tattoo van heeft.

Lekker eten

Eén ding is zeker: Cara Delevingne houdt van lekker eten. Een dieet? Dat is dan ook absoluut niet aan het supermodel besteed. Op haar Instagram deelt ze regelmatig foto’s van champagne parties en sushi-etentjes én tijdens een Victoria’s Secret Fashion Show at ze zelfs hamburgers en patat.

Goede genen

Cara heeft wel haar genen mee, geeft ze eerlijk toe. In meerdere interviews heeft ze laten weten dat ze van nature erg dun is en dat het voor haar gewicht niet heel veel uitmaakt wat ze eet. Toch werkt het supermodel echt niet alleen maar frietjes van de McDonald’s en pannenkoeken met bacon naar binnen. Ze let er namelijk op dat ze voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Wat Cara dan wel zoal eet op een dag? NSMBL wist achter het eetdagboek van het supermodel te komen. Hieronder lees je wat Cara eet als ontbijt, lunch, diner én wat haar favoriete snacks zijn.

Ontbijt

Een bakkie havermout of een ultragezonde green juice? Daar past Cara voor. In de ochtend eet het supermodel liever een geroosterd broodje met een laag boter en kaneelsuiker. Daarbij drinkt ze een groot glas groene thee met een theelepel honing om ‘m iets zoeter te maken.

Lunch

Ook tijdens de lunch mag brood niet ontbreken in het eetdagboek van Cara. Ja, Cara loves carbs. Waar het topmodel bij het ontbijt voor zoet beleg gaat, gooit ze het voor de lunch over de hartige boeg. Op haar brood eet ze namelijk graag kalkoenfilet, ui, tomaat, sla, Zwitserse kaas en chipotle-mayonaise. Dit willen wij nu, please.

Diner

Als het op het avondeten aankomt, gaat Cara het liefst voor simpel. Zo houdt ze van gegrilde vis (zoals tilapiafilet) en gestoomde groenten. Een stuk minder carbs dus, maar daarom niet minder lekker. En natuurlijk boordevol vitaminen en mineralen.

Snacks

Als Cara gedurende de dag honger heeft, kiest ze regelmatig voor een fruitige smoothie van banaan, bessen en eiwitpoeder. Enne, ook na het avondeten houdt het topmodel wel van een snackje. Volgens Fabbon zou Cara dol zijn op de ijsjes van McDonald’s, en dan een chocolate-dipped vanilla ice cream cone in het bijzonder. Daarnaast is ze dol op aardbeien met slagroom, liet ze eerder weten. Oké, wij hebben honger.

Bron: NSMBL, Fabbon | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook