Winning Wednesday: 3x een Unite Oval-kettingset van Rosefield t.w.v. €89

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer hebben we een winactie voor je waarmee je meteen je moeder in het zonnetje kunt zetten. We mogen namelijk 3x een Unite Oval-kettingset van Rosefield weggeven t.w.v. €89. Één ketting voor jou en één voor je moeder!

Moederdag

We hebben geen speciale dag nodig om onze (schoon- of bonus) moeder in het zonnetje te zetten, want eigenlijk verdient ze elke dag iets speciaals. Toch is het altijd leuk om je moeder op Moederdag een aardigheidje te schenken in de vorm van (bijvoorbeeld) een mooi sieraad.

Rosefield

Het sieradenmerk Rosefield weet daar natuurlijk alles van en heeft speciaal voor Moederdag de Unite-collectie gelanceerd, geïnspireerd op de zeroes. Deze collectie heeft de vriendschapsketting in een – gelukkig – veel moderner jasje gestoken. Je hangt dus geen ketting om je nek van gebroken hartjes die samen een heel hart vormen.

Wat je nek wel siert? Dat kunnen drie verschillende kettingsets zijn: de Unite Oval, de Unite Parelmoer of de Unite Parel. Elke set bestaat uit twee kettingen: één voor jou en één voor je geliefde. Enne, wat extra leuk is: je kunt het sieraad voorzien van een persoonlijk detail. Je kunt de ketting laten graveren met jullie initialen. Hoe leuk!

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om samen met je moeder een matching ketting te dragen? Snappen we. We mogen daarom drie keer een Unite Oval-kettingset t.w.v. €89 weggeven! Daarnaast kun je je ketting ook nog eens laten graveren met jullie initialen. Kans maken? Je hoeft alleen dit winformulier in te vullen. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 3x een Unite Oval-kettingset van Rosefield t.w.v. €89

Doe mee en maak kans!


Deze actie loopt tot en met dinsdag 3 mei 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook