Netflix komt met nieuwe romcom en déze Victorious-ster speelt de hoofdrol

Oeeeh!

Lees ook

Netflix dropt bijna iedere maand wel een parel van een film en ook voor volgende maand staat er weer zo’n leuke film op de planning. De streamingdienst heeft namelijk de trailer voor de romantische film A Perfect Pairing gedropt. Enne, daar worden we blij van!

Romantisch verhaal

We zijn dol op romantische films en al helemaal als er ook nog een goede dosis humor in voorkomt. De gloednieuwe Netflix-film A Perfect Paring belooft veel goeds. De romcom gaat over Lola, die bij een Amerikaans wijnbedrijf werkt. Echter, ze zegt haar baan op en besluit een eigen wijnbedrijf te beginnen.

Voor haar werk reist ze af naar een Australische wijngaard om haar eerste grote klant te winnen. Maarre, die zijn niet echt geïnteresseerd in Lola en haar nieuwe bedrijf. Daarom besluit ze om als hulp op de boerderij te gaan werken om zichzelf te bewijzen. Dat wil niet echt goed lukken, maar gelukkig krijgt ze hulp van de intrigerende boer Max, waar ze langzaam voor begint te vallen…

Vorige week kwam de trailer voor de film al uit.

Oude bekenden

Lola wordt gespeld door niemand minder dan Victoria Justice, die je kunt kennen van de Nickelodeon-hits Victorious en Zoey 101. In Victorious speelde ze de rol van Tori Vega. Ook speelde ze onlangs in een andere romcom van Netflix, namelijk Afterlife of the Party. En ook boer Max is een oude bekende. Max wordt gespeeld door Adam Demos, die ook in de Netflix-serie Sex/Life speelde. Exciting!

Lang hoeven we niet meer te wachten tot de release van de film, want vanaf 19 mei kun je A Perfect Pairing bingen.

Bron: Filmvandaag, Cosmopolitan UK | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook