Lief: Olcay Gulsen zet jarige Ruud de Wild in het zonnetje

'Op naar zoveel meer avonturen', schrijf Olcay.

Lees ook

Ruud de Wild mag vandaag 53 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor zijn verjaardag zet Olcay Gulsen haar lover in het zonnetje op Instagram. Op deze dag beseft ze zich namelijk weer dat het vorig jaar allemaal een stuk onzekerder was.

Onzekerheid en angst

Hoewel het vandaag een sunny day is, was de situatie voor Ruud en Olcay vorig jaar een stuk minder zonnig. De radio-dj was destijds nog erg ziek en de toekomst zag er onzeker uit. In een mooie post op Instagram staat Olcay stil bij dat moment.

“Gefeliciteerd lieve Ruud ❤️❤️”, begint ze haar bericht. “Vorig jaar vierden we je verjaardag met zoveel onzekerheid en angst. Er was nog zoveel onduidelijk en ik ben zo trots op hoe je daarmee bent omgegaan”, zegt ze tegen haar vriend.

Nieuw levensjaar

Gelukkig lacht het leven de twee inmiddels weer toe en kunnen ze daadwerkelijk van een mooie dag genieten samen. “Nu met een gezonde scan op zak blazen we samen een nieuw & gezond levensjaar in”, gaat Olcay verder. “Ik hou van jou. Op naar zoveel meer avonturen ❤️.” Ahw! De modeontwerpster plaats een reeks lieve kiekjes van haar en Ruud bij de verjaardagspost. Happy birthday, Ruud!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Onzekere tijden

Ruud en Olcay hebben onzekere tijden gekend toen de radio-dj vorig jaar de diagnose darmkanker kreeg. In deze lastige periode heeft Ruud veel steun gehad aan zijn vriendin, zo vertelde hij eerder aan Story. Sterker nog, de moeilijke periode heeft het stel zelfs dichter naar elkaar toe gebracht.

“We hebben het echt samen gedaan”, vertelt Olcay. “Ik vond het heel bijzonder dat we elkaar zo goed hebben leren kennen. De aanleiding was negatief, maar ik heb die tijd ook als een heel bijzondere periode ervaren”, gaat ze verder. “Als de een ziek wordt, is dat iets wat je nooit wilt. Maar het kan er ook voor zorgen dat je bij jezelf en de ander voelt en ziet dat dit gevoel onvoorwaardelijk is. Wij gaan gewoon voor elkaar. Dat is de afgelopen maanden leidend geweest. In de strijd. Het was een periode waarin we hebben gehuild, maar ook gelachen.”

Bron: Instagram @olcay, Grazia archief | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook