Katja Schuurman reageert op ‘gefotoshopte’ Costa-poster

'Verkeerd gefotoshopt', reageert een volger.

Eerder deze week schitterden talloze BN’ers op de rode loper bij de première van de tweede Costa-film. De langverwachte film draait vanaf volgende week in de bioscoop en Katja Schuurman kan niet wachten op de release. Op haar Instagram plaatste ze dan ook een poster van de film, al kwamen daar nogal wat wisselende reacties op.

Tweede Costa-film

Remember the days waarin je voor de 782e keer de film Costa! via je dvd-speler afspeelde? Het heeft twintig jaar geduurd, maar nu heeft de filmhit met Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Daan Schuurmans in de hoofdrol toch echt een vervolg gekregen: Costa!!, met twee uitroeptekens dus. Net als het origineel speelt deze film zich af in het zonnige Salou.

Katja kruipt wederom in de rol van Frida, inmiddels moeder van Anna (Abbey Hoes), die alles op alles zet om de club nieuw leven in te blazen. Natuurlijk met de nodige liefde en drama aan de zijlijn. Ons geduld werd op de proef gesteld toen de première van Costa!! werd uitgesteld, maar volgende week is het dan eindelijk zover.

Gefotoshopt

Katja kondigt de releasedatum op haar Instagram aan met een zomerse poster, waarop ze heerlijk in badpak in het zwembad dobbert. In de reacties regent het complimentjes, al zijn er ook een aantal volgers die Katja van Photoshop beschuldigen. Zo vindt iemand dat de bovenkant van haar badpak er vreemd uitziet. “De bovenkant van je badpak lijkt heel raar. Verkeerd gefotoshopt”, reageert deze persoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Reactie

Katja was het niet met deze opmerking eens en besloot te reageren. “Ik lig in een band. Er is niet veel gefotoshopt, dus dan zie ik er gewoon gek uit 😏 (Al zag ik net dat mijn rechterbeen er wat typisch uit ziet 🙈) Ah joh, het is maar een foto. Het gaat om de film! En die is echt erg leuk geworden!”

Collega Georgina Verbaan springt ook in de bres voor Katja. “Arrgh! Wat zeuren mensen! Heerlijke foto!”, schrijft ze onder de comment. Duidelijk!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws