Chantal Janzen heeft naar eigen zeggen een opmerkelijke ‘fetisj’

Wait, what?

Lees ook

De een is dol op schoonmaken, terwijl de ander liever niks in huis doet. Chantal Janzen heeft ook een haat-liefdeverhouding met huishouden en noemt een huishoudelijke taak zelfs een ‘fetisj’.

Wasmiddel

Huishoudelijke taken: we zien het meer als een plicht dan een hobby. Toch kan Chantal Janzen er behoorlijk wat plezier uit halen. In haar editorial voor &C vertelt Chantal dat het doen van de was voor haar een ultiem geluksmoment is. Ze is verzot op wasverzachter en kan naar eigen zeggen genieten van een lege wasmand. “Ik kan dus best wel genieten van een lege wasmand”, deelt Chantal.

Haat-liefdeverhouding

Behalve het feit dat Chantal gek is op wassen, heeft ze er af en toe ook een hekel aan. “Het enige probleem met deze fetisj is dat ik het logische vervolg intens haat, want opvouwen vind ik zeer stom”, stelt Chantal vervolgens. “In een ideale wereld mag ik al mijn kleding zorgvuldig sorteren, in de wasmachine proppen, het er heerlijk geurend uit halen, gelukzalig naar de lege wasmand staren en dan gooi ik m’n kleren, hup, zo in de kast. Niet gevouwen, maar dubbelgeklapt als het ware.”

Trucje

Het gedeelte van de ‘heerlijk geurende was’ snappen we, en de haat-liefdeverhouding snappen we ook. Heb je net als Chantal ook een hekel aan strijken? Hang je schone was dan eens op in de badkamer terwijl je een douche neemt óf stop het kledingstuk even in de droger. Wedden dat je helemaal niet meer hoeft te strijken?

Bron: &C, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook