Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de moeder van Katja Schuurman eruit

Aha!

premiere Costa 2

De zusjes Katja Schuurman en Birgit Schuurman lijken erg op elkaar en ook hun kids beginnen al behoorlijk wat weg te krijgen van hun moeders. Maarre, lijken Katja en Bridget eigenlijk ook op hun eigen moeder, Sonja Schuurman? We laten je een aantal foto's zien.

Lieve foto's samen

Foto's op Instagram zeggen natuurlijk niet alles over hoe het er in het echt aan toegaat. Toch krijgen we uit de foto's die Katja op Instagram zet wel het beeld dat ze een goede band met haar moeder heeft. Zo deelde ze een paar jaar geleden een oude foto van haar moeder, haarzelf en Birgit om de kunst van Sonja te promoten. Ook heeft ze haar moeder tijdens Moederdag eens in het zonnetje gezet met een leuke foto van hen samen.

Mooi voorbeeld

Sonja en Wim zijn al meer dan 50 jaar gelukkig in de liefde. Ter ere van hun gouden huwelijk deelde Katja destijds een aantal foto's van haar ouders op Instagram. Tevens deelde ze vorig jaar zomer een leuk gezinskiekje, waarop Birgit ook van de partij is. De gelijkenis is zeer zeker treffend!

Uit het archief

Niet alleen Katja, maar ook Birgit deelt op Instagram regelmatig een kiekje waar haar moeder op staat. Zij geeft de voorkeur aan foto's uit het archief, waarop zij en haar zus Katja nog jonger waren. Zo heeft Birgit onder andere een foto van een vakantie op Curaçao gedeeld, waarop ze trots naast haar ouders en zus poseert bij de zee.

Onvoorwaardelijke liefde

Eind vorig jaar is Birgit moeder geworden van haar tweede zoontje Jimi. Begin april plaatste ze een foto van haar moeder en haarzelf op Instagram, met een lange caption over het moederschap erbij. Daarin stond onder andere: "Nu ik weer voor de tweede keer moeder ben geworden, besef ik me nog meer wat mijn moeder allemaal voor ons gedaan heeft. Het zorgen, het er altijd zijn het onvoorwaardelijke. [...] Ik zou de oceaan over zwemmen om een goede, beschikbare, zorgzame moeder voor mijn kinderen te zijn. En dat heeft mijn moeder gedaan, golf na golf bedwongen, totdat ze weer zand onder haar voeten voelde." Lief!

Alles voor elkaar over

Het moge duidelijk zijn: Katja en Birgit zijn dol op hun moeder en hebben alles voor haar over. Ze hebben duidelijk een mooi voorbeeld gehad en veel van hun moeder geleerd. We hopen nog vaak leuke foto's van Sonja en haar dochters voorbij te zien komen!

Bron: Beau Monde archief, 100% NL, Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • 2022, April 210. Pathe Tuschinski, Amsterdam, the Netherlands. Premiere Costa 2. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers