Even wegdromen: hier overnacht je in een villa à la Selling Sunset

Wij pakken alvast onze koffers in.

Het vijfde seizoen van Selling Sunset staat op Netflix, dus we kunnen weer genieten van alle drama van de glamoureuze en high-end makelaars terwijl we wegzwijmelen bij de meest luxueuze villa’s. Zelf verblijven in zo’n prachtige villa à la Selling Sunset? Hier kan het.

Welverdiende vakantie

De coronamaatregelen zijn bijna allemaal verdwenen en dat betekent dat ook reizen steeds meer mogelijk wordt. Volgens onderzoek van Booking.com hebben veel Nederlandse reizigers (41 procent) geld opgespaard tijdens de pandemie om dit uit te kunnen geven aan een geweldige reis.

Booking.com onthult vijf luxe accommodaties voor een extravagant verblijf zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de buitensporige makelaarskosten uit de serie. Laat je inspireren door het leven van de rich and famous in LA en Florida, of maak plannen om je welverdiende vakantie in meer exotische bestemmingen zoals Kreta of Vietnam te spenderen. Verplaats je blik van de tv naar deze adembenemende accommodaties en ervaar het zelf – ook al is het maar tijdelijk.

Los Angeles, VS

Los Angeles staat bekend om zijn luxe vastgoed en prachtige accommodaties. Van glamoureuze villa’s in Hollywood tot aan strandhuizen in Malibu: Los Angeles is dé plek voor een droomreis aan de Amerikaanse westkust. Je kunt tijdens je reis genieten van de prachtige stranden en stijlvolle restaurants onder de Californische zon. Als shopliefhebber kun je je hart ophalen in Beverly Hills of je modelmoment beleven met een fotoshoot op het strand van Santa Monica.

Tip: deze authentieke, traditionele villa met 3 slaapkamers ligt op slechts een paar minuten rijden van de Sunset Strip en Melrose Avenue. Het heeft een extravagante tuin met citroen- en sinaasappelbomen, en je kunt genieten van een koud drankje op de patio als een echte Hollywood-ster.

Victoria, Australië

De staat Victoria ligt op het puntje van de Australische oostkust en biedt prachtige kustlijnen, ongerepte stranden en beeldschone nationale parken. Om het beste te ervaren van wat Victoria te bieden heeft, kun je deelnemen aan een wijnexcursie op Mornington Peninsula. Hier kun je genieten van de beste Australische wijnen tijdens de lunch met een panoramisch uitzicht op Westernport Bay. De stad Melbourne staat bekend om de bloeiende kunstscene en biedt de beste en meest stijlvolle winkels van Australië. Alles uit de kast trekken voor een dagje uit? Bemachtig kaartjes voor de Australian Open in Melbourne om te genieten van tennis op topniveau.

Tip: Iluka Blue is een schitterende accommodatie met een spectaculair uitzicht op de oceaan. Vermijd de drukte van de stad en geniet van de kustlijn die de staat Victoria te bieden heeft. De rust, natuur en zeebries zal je goed doen. Deze prachtige accommodatie ligt in de stad Wye River, op korte loopafstand van Separation Creek Beach. Het beschikt over een barbecue in de tuin waar je kunt genieten van een authentieke Aussie Barbie terwijl je het uitzicht bewondert.

Kreta, Griekenland

Het grootste en meest zuidelijke Griekse eiland Kreta is een prachtige bestemming waar bezoekers kunnen genieten van de natuur, heerlijke gerechten en indrukwekkende historische bezienswaardigheden in de warme mediterrane zon. Voor een luxe avontuur kun je genieten van een privérondleiding op het beroemde roze strand van Elafonissi en zwemmen in het kristalheldere water.

Tip: de Nuez Villas liggen op slechts een korte loopafstand van het prachtige dorp Mochlos. Het beschikt over een luxe en minimalistisch architectonisch design, waardoor je je in een paradijs waant. De villa heeft 3 slaapkamers, een geweldig zwembad en er wordt elke ochtend een à-la-carte ontbijt geserveerd.

Florida, VS

Aan de oostkust van de VS heb je Florida: de thuisbasis van enkele van de meest ongelooflijke accommodaties die je hart sneller doen kloppen. De extravagante huizen aan het water in Tampa en Miami maken Florida tot een must-visit bestemming als je op zoek bent naar net dat beetje extra. Geniet van een boottocht bij zonsondergang over de kanalen van het pittoreske St Pete Beach en terwijl de zon onder de horizon zakt, geniet je van het uitzicht op de luxehuizen aan het water. Als je geluk hebt, zie je misschien zelfs dolfijnen.

Tip: de Dolphin Retreat Villa ligt in Boca Raton en biedt met 3 slaapkamers een luxe verblijf aan in Florida. Fietsen en golfen zijn populaire activiteiten in de omgeving. Daarom is het fijn dat je bij de accommodatie gratis gebruik kunt maken van de fietsen. Na een actieve dag kun je ontspannen in het buitenzwembad en de hot tub van de villa.

Nha Trang, Vietnam

Nha Trang is een dromerige bestemming met bergen, tropische palmbomen en zandstranden. Buiten het bruisende strandresort om, heb je een luxe selectie aan boetiekjes en eetgelegenheden. Wil je de natuur verkennen, ga dan op dagtocht met de boot om te snorkelen en de warmwaterbronnen te bezoeken. Eerst naar Robinson Island om te snorkelen, zonnebaden en te kajakken en daarna ontspannen en de dag afsluiten in de warme minerale bronnen.

Tip: de Venity Villa in Nha Trang is een luxe accommodatie die jou een onvergetelijk verblijf biedt. De villa beschikt over een waanzinnige infinity pool en een stijlvolle bar waar je kunt genieten van een drankje met uitzicht op de oceaan. In de bioscoopzaal kun je een film kijken of ontspannen in de hot tub en de sauna om weer helemaal zen te worden. Ben je een actieve vakantieganger? Ga dan naar het dak om te golfen of vermaak jezelf in de recreatieruimte. Deze luxe villa is een droomverblijf in het paradijs en is ook een gecertificeerde Duurzaam Reizen-accommodatie vanwege de inspanningen die de villa heeft gedaan om een meer duurzaam verblijf aan te bieden.

Bron: Booking.com | Beeld: Booking.com, Selling Sunset

Laatste nieuws