Zo gaat het nu met ‘Terror Jaap’ uit De Gouden Kooi

Wat doet de veelbesproken Jaap tegenwoordig allemaal?

Lees ook

In september 2006 maakte het veelbesproken televisieprogramma De Gouden Kooi z’n debuut op de Nederlandse televisie en was binnen no-time razend populair. Na twee jaar kwam er een eind aan de realityserie. Heb je je ooit afgevraagd wat de opvallende types nu doen? Gaat Jaap bijvoorbeeld nog steeds door het leven als Terror Jaap? Grazia ging op onderzoek uit.

Winnaar

Jaap Amesz, beter bekend als Terror Jaap, was niet alleen een van de meest veelbesproken deelnemers ooit, hij was ook de winnaar van het eerste seizoen. Hij was student toen hij in de villa kwam en had een relatie met Cora. Hij was een van de meest opvallende types van de villa met zijn veelal kwetsende uitspraken en opmerkelijke acties.

Jaap won in de finale van Brian en ging er met ongeveer 1,3 miljoen euro vandoor. Hij had in de week voor de finale verkondigd dat hij het geld zou schenken aan het goede doel, waardoor hij veel stemmen kreeg van het publiek. Na de winst zei hij dat hij zelf het goede doel was. Uiteindelijk is hij (bijna) al het geld verloren door het faillissement van de DSB bank, waar al het geld op stond. Karma? Jaap deed na zijn deelname aan De Gouden Kooi ook nog mee met het programma Sterren Springen. Ook nam hij een eigen single op genaamd Focking Niet Normaal.

Na zijn deelname

Hoewel Jaap tijdens De Gouden Kooi veel indruk heeft weten te maken op de kijkers, was hij in de jaren daarna niet meer zo geliefd. Zo werd er gespeculeerd dat hij een deel van het Gouden Kooi-geld aan crimineel Joran van der Sloot zou hebben gegeven.

Tegenwoordig zou het Jaap beter afgaan en is hij coach geworden in neuro-linguïstisch programmeren. Eh.. whut? Door neuro-linguïstisch programmeren, NLP, ben ik een stuk positiever. Als coach probeer ik ook anderen te helpen met deze mentale technieken. Ik ben een soort knuffel-Ruud uit Big Brother geworden.Yeah, right… Goed, sinds 2017 is Jaap eigenlijk een beetje van de radar verdwenen, al zou hij nog wel steeds actief bezig zijn met zijn grote hobby, schaken. Op social media is hij verder niet actief. Wie weet brengt hij ooit een nieuwe single uit óf zien we hem weer in een realityshow.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook