Moederdagactie: 5x Grazia voor slechts €15

Cadeautip!

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag? Geen zorgen, weve got your back. Speciaal voor Moederdag kun je nu 5x Grazia ontvangen voor slechts €15.

Cadeau

Met mooi weer in het vooruitzicht is een abonnement op de leukste glossy van Nederland geen overbodige luxe. Een kakelverse Grazia lezen in de tuin, op het balkon of op de bank… Dat verdient jouw (schoon- bonus)moeder!

Daarom hebben we nu deze gigantische kortingsactie. Jouw moeder ontvang het blad maar liefst 5x op de mat en jij betaalt er slechts €15 voor.

Klik HIER om gebruik te maken van de actie.

Deze aanbieding is geldig t/m 29 mei 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €4,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws