Stijlvol de lente in met de nieuwe Marc Cain collectie

Dit zijn de trends van dit voorjaar!

De bloemen komen langzaam maar zeker uit, het wordt eerder licht buiten (en dat blijft het ook nog eens langer!) en binnenkort gaat zelfs de klok weer een uur vooruit. Tijd voor de lente! Hoe ga je die stijlvol door? Van Zuilen Mode geeft je tips en laat je zien wat de modehuizen, zoals Marc Cain, voor jou in petto hebben dit voorjaar. 

Natuurlijke tinten en werken met laagjes

Zowel in de Van Zuilen Mode boutique als online kan het je niet ontgaan: blauw, groen, wit en beige zijn on trend in het voorjaar. Deze zachte kleuren zijn perfect met elkaar te combineren en zorgen voor een stijlvolle, elegante look.

Combineer wol en katoen, (nep)leer met polyester en zijde met linnen. In de nieuwe collectie van Marc Cain vind je een combinatie van tops, jasjes en vesten, zodat je naar hartelust met laagjes kunt werken. Ga voor een grof gebreide trui met een katoenen top of kies voor de combinatie van een flowy blouse met een klassieke trenchcoat. Juist die combinatie maakt het samenstellen van jouw nieuwste outfits echt een feestje dit voorjaar.

Wijde broeken are here to stay

De wijd uitlopende broeken zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ook in de lente ga je ze veel terugzien. Dankzij verschillende kleuren, prints en materialen is er voor iedere vrouw van nu een leuke, wijde broek te scoren. Deze broeken geven je een optisch langere (en slankere!) look, wat vooral voor de kortere dames onder ons een groot voordeel is. 

Bekijk de collectie wijde broeken van Marc Cain op www.vanzuilenmode.nl. Daar vind je trouwens ook alle andere collecties van dit merk. Van Zuilen Mode is namelijk de grootste Marc Cain shop-in-shop van de Benelux!

Een combinatie van chique en sportief

Mode draait steeds meer om de perfecte combinatie tussen comfort, zelfvertrouwen en de gewenste uitstraling. Ook het prestigieuze modehuis Marc Cain voert dit door in hun nieuwste collecties. Een combinatie van klassieke pantalons en sweatshirts of een baggy broek met een verfijnde top. 

Door de diversiteit van kleding in de collecties is er echt voor ieder wat wils. En het maakt dat de kleding ook nog eens makkelijker te combineren is met items uit je kledingkast. Een jurkje met pumps of toch liever met sneakers of laarsjes? Het kan allemaal! 

Beeld: Pexels

Laatste nieuws