Hallo daar: dít zijn de mannelijke singles van Temptation Island: Love or Leave 2022

Wij stellen de knappe mannen aan je voor.

Lees ook

Gisteren mochten we al kennismaken met de vrouwelijke singles van Temptation Island: Love or Leave, en nu is het tijd voor de mannen. Wij stellen de acht knappe vrijgezelle mannen met álle liefde aan jullie voor. Kijk mee.

Orfeo

Orfeo mag dan wel slechts 19 jaar zijn, hij weet goed wat hij wil. Deze barman uit ’s Heerenhoek is op zoek naar een intelligente, speelse vrouw die een luisterend oor kan bieden. Orfeo is nu anderhalf jaar vrijgezel en hoopt in Temptation Island iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden. Naar eigen zeggen is hij zelf een levensgenieter, een doorzetter en altijd in voor gezelligheid.

Orfeo

Hans

Down to earth, eerlijk en ambitieus: zo kunnen we de 30-jarige Hans uit Wedde wel beschrijven. Deze personal trainer met zijn knappe krullen houdt van een feestje, fitness en ondernemen. De gezellige sportieveling heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij echter superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor een nieuwe liefde. Hans valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben.

Hans

Milton

Nog zo’n sportieve hunk is de 30-jarige Milton uit Den Helder. In het dagelijks leven werkt hij als fitnessinstructeur en hij houdt er dan ook van anderen naar een hoger level te tillen – zowel binnen als buiten zijn werk. Hoewel Milton pas zeven maanden vrijgezel is, staat hij open voor iets nieuws. Hij is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee op stap kan gaan, fitnessen of gewoon relaxen. In een relatie vindt hij het belangrijk dat je elkaar vrij laat en vertrouwt.

Milton

Ray

Zeg je tall, dark and handsome, dan zeg je Ray. Deze 21-jarige zanger uit Vlaardingen heeft een vlotte babbel, houdt ervan om te flirten met zijn ogen én is maar liefst 1.94 meter lang. Daarnaast is hij zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. Ray is inmiddels een jaar vrijgezel en is helemaal klaar voor een serieuze relatie. Hij hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is.

Ray

Daniël

Iemand die altijd openstaat voor avontuur en niet zomaar opgeeft, is de 22-jarige Daniël. Deze creatieve en muzikale artiest uit Westpoort is nog maar vier maanden single, maar is er al helemaal aan toe om weer verliefd te worden. Daniël valt op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Hoewel de knappe artiest ervan houdt om met complimenten te strooien, houdt hij ook wel van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen.

Daniël

Kenzo

Zelfverzekerd, grappig en vrolijk: zo kunnen we Kenzo wel omschrijven. Deze 26-jarige fotograaf uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. Hij is nu anderhalf jaar single en is ready to mingle. Kenzo valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor een goede bos krullen. Naast dat hij altijd vrolijk is en van grapjes maken houdt, is hij een echte flirt en is hij supersociaal.

Kenzo

Ramon

De lieve en sportieve 23-jarige Ramon uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar dit is hij totaal niet. Als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant al snel naar boven. Ramon werkt in het dagelijks leven als barber, en houdt daarnaast van fitness, lekker eten en feestjes. Ook kan hij genieten van een goede film. Na een jaar vrijgezel te zijn geweest, is Ramon nu helemaal klaar voor iets serieus. Hij is op zoek naar een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

Ramon

Jari

Last but not least is daar Jari, een positieve en spontane personal trainer en voetballer. De 21-jarige Jari woont in Hengelo en is nu zo’n anderhalf jaar vrijgezel, maar vindt het tijd voor een nieuwe liefde. De goedlachse sportieveling houdt van spontane, sportieve vrouwen die net als hij van een feestje houden. Jari is naar eigen zeggen altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren. Wat wil je nog meer?

Jari

Nieuw format

Nog even wachten, want op donderdag 28 april begint het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Het programma wordt dit keer gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels en vindt plaats in de Dominicaanse Republiek. Enne, het nieuwe seizoen heeft meteen een paar leuke nieuwe elementen in petto. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan én stappen ze los van elkaar het vliegtuig in. Exciting!

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron en beeld: RTL, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook