Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Caroline over Joep: 'Iemand moet hem door elkaar rammelen'

Het botert nog altijd niet helemaal tussen Caroline en Joep.

Kijkers van MAFS hebben de afgelopen weken kunnen zien hoe de liefde tussen Caroline en Joep maar moeizaam opbloeide. Er was hoop, maar de vonk lijkt nog steeds niet over te zijn gesprongen. Sterker nog, bij Caroline begint de moed langzaam in de schoenen te zakken.

Bowlen

Onlangs dat het nog niet helemaal lekker liep tussen de twee, besloot het pasgetrouwde stel toch om hun liefde nog een kans te geven. Gisteren zagen kijkers van het populaire liefdesprogramma hoe Joep en Caroline een avondje gingen bowlen tijdens het koppelsweekend. Joep was echter meer bezig met zijn vrienden en het bowlen, en had maar weinig aandacht voor Caroline.

Kans

Toch bleef Caroline hoop houden, helemaal omdat ze toch wel een beetje gevoelens voor haar man had gekregen. “Tuurlijk hoop je dat er (tijdens het koppelsweekend) nog iets verandert en dat iemand hem echt wakker kan schudden. (...) Iemand moet hem door elkaar rammelen en dan ziet hij ook dat hij het meer een kans moet geven", stelt de bruid.

Toch ziet ze ook in dat het niet echt de goede kant op gaat met haar en Joep. “Dit is ook hoe hij is en dat is totaal niet iets wat bij mij past.” Ze baalt er wel van dat het niet echt klikt, omdat ze Joep wel een knappe vent vindt. "Ik kan niet zeggen dat ik hem niet knap vind. Tijdens het koppelsweekend is hij in ieder geval nog leuk om naar te kijken.”

Reacties

Kijkers hebben in ieder geval een uitgesproken mening over Joep. Op Twitter wordt hij volop bekritiseert omdat hij Caroline te weinig kans zou hebben gegeven. Oh oh...

Wij houden onze fingers crossed en zijn benieuwd hoe dit liefdesavontuur zich voort gaat zetten. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4 te zien.

Bron: Superguide | Beeld: Twitter, MAFS