Jaimie Vaes openhartig over bilvergroting: ‘Super blij mee’

Ook laat Jaimie weten waarom ze haar billen heeft laten vergroten.

Een maand geleden verraste Jaimie Vaes haar volgers met een bijzondere transformatie. Ze had namelijk haar billen laten vergroten door middel van fillers. Op Instagram Stories doet ze nu een boekje open over die ingreep.

Bilvergroting

Nadat Jaimie enkele weken geleden een before and after van haar derrière deelde, stroomde haar DM’s vol met vragen over de ingreep. Nu ze een maandje aan haar nieuwe bilpartij heeft kunnen wennen, besloot ze die vragen in een Q&A op Instagram te beantwoorden. Als eerste behandelt ze misschien wel de belangrijkste vraag: “Ben je er blij mee?” En daar hoeft Jaimie gelukkig niet lang over na te denken.

“Ik ben er super blij mee”, vertelt ze. “Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waarop ik had gehoopt.” Ook laat Jaimie weten dat haar billen nu niet anders of harder aanvoelen dan voorheen. “Ik voel of merk geen verschil”, aldus de brunette.

Stress

Ook deelt Jaimie waarom ze heeft gekozen voor deze bilvergroting. “Voor mij was de voornaamste reden dat ik na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s ben verloren”, vertelt ze openhartig. “Hiermee dus ook wat meer ‘vormen’. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan.”

Overigens blijft haar booty niet voor altijd van dit formaat. Jaimie vertelt dat het resultaat tijdelijk is. “De filler blijft gemiddeld tussen de twee en vijf jaar zitten”, laat ze weten. Aha!

Bron: Instagram @jaimievaes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws