Dít zijn de vrouwelijke singles van Temptation Island: Love or Leave 2022

Even voorstellen!

Lees ook

Nadat Videoland eerder vandaag al een sneak peek deelde van de deelnemende singles van Temptation Island: Love or Leave, stellen we de vrijgezelle dames nu één voor één aan jullie voor.

Nena

Met haar prachtige curls en felgroene ogen is Nena gelijk een opvallende verschijning. Deze 25-jarige beauty uit Opmeer is een echte ondernemer: ze runt namelijk haar eigen kapsalon. Daarnaast heeft ze gelukkig nog wel tijd voor een relatie. Nena is nu ruim drie jaar single en is op zoek naar een eerlijke, oprechte man met humor en een stabiel leven. Enne, zelf heeft de brunette ook behoorlijk wat te bieden. Zo is ze zelfverzekerd, lief, zorgzaam en houdt ze van uitgaan en krachttraining.

Nena
Nena 

Ceyenne

Ceyenne is een echte optimist en houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. De 27-jarige blondine uit Zwanenburg is echter op zoek naar that special one om de volgende stap in haar leven mee te zetten. Zelf is deze Costumer Service Specialist heel betrouwbaar en biedt ze graag een luisterend oor, maar ze heeft ook een actieve kant. Zo houdt ze wel van een feestje en speelt ze regelmatig een partijtje op de tennisbaan. Ceyenne is nu anderhalf jaar vrijgezel en is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die met haar een toekomst op wil bouwen.

Ceyenne
Ceyenne

Esmé

Geen dag is saai met de 26-jarige Esmé. Deze avontuurlijke en sociale Rotterdammer werkt als model en eventplanner en is regelmatig op een fuifje te vinden. Daarnaast houdt ze ook van reizen en mediteren. Esmé is na een lange relatie nu ruim twee jaar vrijgezel en staat weer open voor iets serieus. Haar type? Standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn. De brunette hoopt tijdens haar Temptation Island-avontuur een diepe connectie met iemand aan te gaan.

Esmé
Esmé

Estefany

Wil je een feestje bouwen? Dan ben je bij Estefany aan het juiste adres. Dit 28-jarige model en verkoopmedewerkster uit Rijssen is zelfverzekerd, temperamentvol, zit vol humor én kan goed dansen. Enne, na een avondje dansen wordt je bij Estefany getrakteerd op lekker eten. De beauty houdt namelijk enorm van koken. Hoewel Estefany nog maar acht maanden single is, staat ze open voor een nieuwe man in haar leven. Ze is op zoek naar een ondeugende, stoere man, die ook een bescheiden kant heeft.

Estefany

Fleur

Ook de 21-jarige Fleur uit Alkmaar is nog niet zo lang weer op de markt, namelijk nog maar vijf maanden. De kapster staat wel open voor een nieuwe relatie, maar niet met zomaar iemand. De brunette gaat pas een relatie met iemand aan, als ze voelt dat diegene de ware kan zijn. Waar haar dream guy in ieder geval aan moet voldoen? Fleur is op zoek naar een lange, verzorgde man en vindt het aantrekkelijk als een man tatoeages heeft. Zelf is ze heel spontaan en energiek en houdt ze van dansen en fitnessen. Hoewel de brunette ervan houdt om onder de mensen te zijn, is ze ook heel zelfstandig.

Fleur

Iris

Stoer, positief, energiek en heel sociaal: zo kunnen we de 23-jarige Iris uit Vlaardingen wel omschrijven. De vrolijke barvrouw houdt van reizen en brengt haar free time graag door met haar vrienden. Iris is nu twee jaar single, maar de ware is nog niet op haar pad gekomen. De blondine is op zoek naar een gezellige en eerlijke man met een flinke dosis humor.

Iris
Iris

Michelle

De 24-jarige Michelle heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. Inmiddels is de recruiter en ondernemer uit Made zo’n vier maanden vrijgezel en is ze op zoek naar een nieuwe liefde. De blondine valt op empathische en spontane mannen. Dit past goed bij haar, want naar eigen zeggen kan Michelle goed luisteren en adviezen geven.

Michelle

Veerle

Zeg je Veerle, dan zeg je avontuurlijk en gezellig. De 27-jarige Brabantse inkoopster uit Amsterdam is altijd wel in voor een feestje of festival, is regelmatig te vinden in de sportschool en gaat er graag op uit op haar motor. De brunette is nu een jaar vrijgezel en is toe aan een stabiele relatie. Veerle valt op sportieve, atletische mannen die betrouwbaar en sociaal zijn.

Veerle

Nieuw format

Nog even wachten, want op donderdag 28 april begint het gloednnieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Het programma wordt dit keer gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels en vindt plaats in de Dominicaanse Republiek. Enne, het nieuwe seizoen heeft meteen een paar leuke nieuwe elementen in petto. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan én stappen ze los van elkaar het vliegtuig in. Exciting!

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron en Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook