Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez overleden

"Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen."

Hartverscheurend nieuws voor Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodríguez. Het koppel verwachtte een tweeling, maar laat op Instagram weten dat een van de kindjes het niet heeft gered.

Grootste pijn

“Met groot verdriet moeten wij mededelen dat ons zoontje is overleden”, zo schrijven de twee in een verklaring. “Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen.”

Het koppel vervolgt dat hun andere baby het wel heeft gered en hen er doorheen sleept. “Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons op dit moment de kracht om door te gaan met hoop.”

Moeilijke tijd

“We willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor hun zorg en steun. We zijn geschokt door dit verlies en vragen om privacy in deze moeilijke tijd.”

“Onze jongen, je bent onze engel. We zullen altijd van je houden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kinderen

In november 2017 kregen Cristiano en zijn vriendin Georgina hun eerste kindje samen: een dochter Alina Martina. Afgelopen oktober kondigden de twee aan dat ze opnieuw ouders zouden worden van een tweeling. In december liet het koppel vervolgens tijdens een gender reveal weten dat ze een jongen en meisje verwachtten.

Cristiano kreeg in 2010 met een voor de wereld onbekende vrouw zijn eerste kindje, zoon Cristiano junior. Zeven jaar later werd hij opnieuw vader. Dit keer van een tweeling: dochter Eva en zoon Mateo. De twee kwamen ter wereld via een draagmoeder.

Bron: Instagram Cristiano Ronaldo | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws