Grazia tipt: dit zijn de leukste cadeaus voor Moederdag

Hierbij wat inspiratie!

Het is bijna zover: Moederdag. Tijd dus om je (bonus- of schoon)moeder in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Om het je een beetje makkelijker te maken hebben we de leukste cadeautjes voor je op een rijtje gezet. Komen ze: 

Lush

Net als andere jaren heeft Lush ook dit jaar weer een prachtige Moederdagcollectie gelanceerd. Van prachtige bath bombs en verzorgende handbalsems tot wonderlijke oogmaskers en heuse verzorgingspakketten.

Onze favoriet? Dat is toch wel de bath bomb The Elephant in the Tea Room. Hier te koop.

€7,50

FOREO

FOREO heeft niet alleen op het gebied van skincare parels van producten in hun assortiment. Zo heeft het Zweedse merk ook elektrische tandenborstels in de aanbieding. Enne, met hun FOREO ISSA™ 3 lanceerde het merk ook nog eens ’s werelds eerste sonische siliconen tandenborstel. Overigens hoef je de tandenborstel bijna nooit op te laden: hij gaat een heel jaar meer op een enkele USB-lading. Ideaal!

De tandenborstel is hier te bestellen.

€169

CTZN

Beautymerk CTZN vraagt met haar samenwerking met Diipa Khosla aandacht voor menstruatie-armoede. Samen brachten ze zes tinten Code Red-lipsticks uit die bij elke skin tone passen en 100 procent vegan en cruelty free zijn. Daarnaast wordt acht procent van de winst gestoken in het voorzien van gratis menstruatiekits en menstruatie voorlichtingen in India en Pakistan.

De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €28, hier te bestellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CTZN Cosmetics (@ctzncosmetic

Marie-Stella-Maris

Speciaal voor Moederdag lanceerde Marie-Stella-Maris zojuist een limited edition gift selectie. Een heerlijk verwencadeau voor iedere moeder én moederfiguren. Enne, de confetti-inspired cadeauverpakking maakt deze cadeaus helemaal een feestje. Maar ook zonder feestelijke verpakking zien deze geurstokjes er prachtig uit – en ze ruiken ook nog eens heerlijk.

De Rock Roses fragrance sticks zijn hier te bestellen.

€29 (240 ml)

& Other Stories

De roll on perfume Arabesque Wood van & Other Stories ruikt niet alleen heerlijk, maar is ook nog eens travel-friendly. Met noten als gember, amber en sinaasappel ruikt dit parfum heerlijk fris.

Arabesque Wood Roll on Perfume is hier te bestellen.

€15

Sensai

Sensai lanceerde onlangs een prachtige verrassingsbox met twaalf self-care essentials. Wat er zoal in het pakket zit? Skincare-, make-up, en bodycare-producten. Kortom: alles wat je moeder blij maakt.

De verrassingsbox is hier te bestellen. 

€251,12

 

Doe-cadeau

Hoewel je moeder het vast heel leuk vindt om een presentje te krijgen, kun je er ook altijd nog voor kiezen om je moeder een doe-cadeau te geven. Denk aan een gezellige high tea, dagje weg of een workshop. Je (schoon- bonus)moeder vindt het immers vast een van de leukste dingen om (nog) meer tijd met je te besteden.

Beeld: Netflix, Eric Charbonneau 

Laatste nieuws