Zien: dít is het knappe zusje van Romee Strijd

Wat een beauty!

Lees ook

Good genes run in the family! Dat kunnen we wel zeggen over de familie Strijd. Dankzij haar enorme modellencarrière weten we inmiddels dat Romee Strijd een knap koppie heeft, maar ook haar zusje blijkt deze jaloersmakende genen te bezitten.

Zusje

Afgelopen week was het feest bij de familie Strijd! Het jongere zusje van Romee, Ise Strijd, vierde namelijk haar verjaardag. Reden genoeg voor het topmodel om haar sis eens in het zonnetje te zetten. Daarom plaatste ze een lieve foto in haar Instagram Stories.

Happy birthday sis“, schreef Romee bij een foto van haar zusje en dochtertje Mint. “I love youuuuu.

zusje Romee Strijd
Beeld: Instagram @romeestrijd

Krullenbol

Op het eerste gezicht zijn de Strijd-zussen heel verschillend. In tegenstelling tot Romee heeft Ise namelijk geen steile, blonde lokken, maar donkerbruine krullen. Maar als we een kijkje nemen op Ise’s Instagram, zien we al snel dat ze net als haar big sis een ontzettend knap gezicht heeft.

En als we een aantal (oude) kiekjes zien van de twee samen, zijn de gelijkenissen helemaal niet meer te missen. Kijk maar mee:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ise Strijd (@isestrijd)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ise Strijd (@isestrijd)

Wij gokken dat de zussenband behoorlijk sterk is. “The best gift our parents ever gave us was each other“, schreef Ise zo’n drie jaar geleden bij onderstaande foto met Romee. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ise Strijd (@isestrijd)

Verloofd

Begin dit jaar werd Romee op romantische wijze ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Laurens van Leeuwen. Tijdens een skivakantie ging hij op één knie in de sneeuw, om dé vraag der vragen te stellen aan het topmodel. Bij de foto’s schreef ze: ‘I said yes!’.

Romee en Laurens gaan way back. Het stel is al twaalf jaar samen, en in 2020 werd hun relatie bekroond met de komst van babygirl Mint. We kijken nu al uit naar de – ongetwijfeld stunning – trouwfoto’s!

Bron: Instagram @romeestrijd @isestrijd | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook