Last minute een borrel? Zo schenk je je gasten altijd een lekker drankje in + winactie!

Easy does it.

Lees ook

Een spontaan avondje borrelen is iets waar wij altijd voor te porren zijn. Maarre, spontaan je besties, familie of buren over de vloer krijgen kan ook stress bezorgen, want heb je wel genoeg lekkere drankjes in huis? Over dat probleem hoef je dankzij déze gloednieuwe ready to serve-drankjes niet langer in te zitten.

Party at home

De afgelopen twee jaar hebben we meer thuis doorgebracht dan ooit. Van werken tot studeren en van vrije dagen tot (kleine) secret feestjes: alles vond in en rondom huis plaats. Die in-home trend lijkt echter ook na corona in stand te blijven. Want geef toe, huisfeestjes zijn juist heel gezellig. Je kunt zelf bepalen welke muziek er gedraaid wordt, welke mensen je over de vloer hebt én welke drankjes er geschonken worden. En om dat laatste naar een nog hoger niveau te tillen, heeft BACARDÍ iets nieuws: kant-en-klare cocktails in drie zomerse smaken. En dat is ideaal wanneer je plotseling mensen over de vloer krijgt.

Ages Rum Cocktails

Met de introductie van Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ Rum het jou nog makkelijker om tijdens huisfeestjes met je besties geweldige drankjes te serveren. De drie premium, kant-en-klare cocktails zijn gemaakt door enkele van de meest getalenteerde bartenders ter wereld. Jij hoeft de cocktail alleen nog maar te koelen en uit te schenken over ijs in een mooi glas. En binnen no time verwen jij je gasten met een tropische, premium bar-quality cocktail.

Caribische smaken

Maarre, wat serveer je eigenlijk? De cocktails zijn gemaakt met de bekroonde premium aged rums van BACARDÍ en beschikbaar in drie Caribische smaken. Caribbean Espresso Rumtini is een twist op de klassieke Espresso Martini: lekker bitter en zoet met aroma’s van kolanoten en vanille en toetsen van koffie en donkere chocolade. In de Roasted Pineapple Rum Punch proef je de zoete en herkenbare smaak van ananas en de subtiele hint van vanille van de aged rum. Een verrassende en soepele combinatie. De derde variant is Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd is met een hint van dulce de leche. Als je deze cocktail met je ogen dicht drinkt, waan je je zo in de Caraïben. We love it

De BACARDÍ Aged Rum Cocktails zijn vanaf half april verkrijgbaar in de drie verschillende smaken in de supermarkten bij jou in de buurt. Welke smaak gaat jouw nieuwe favoriet worden?

Win, Win, Win

Met de lancering van de premium Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ het voor iedereen mogelijk om bartender te zijn. Om dit te vieren opent BACARDÍ op donderdag 21 april voor één avond de hoogste DIY-cocktailbar van Amsterdam. Win samen met twee vrienden een onvergetelijk avond in het Crane Hotel op de NDSM-werf! Boven in de kraan geniet je samen met je vrienden van de lekkerste cocktails en het mooiste uitzicht van de stad, enjoy the view!

Zie jij het wel zitten om bij deze feestelijke avond aanwezig te zijn? Vul dan onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Win: een onvergetelijk avond met twee vrienden in het Crane Hotel op de NDSM-werf!

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 19 april 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen één dag na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook