De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Monica Geuze siert de cover.

Lees ook

Daar is-ie dan: de nieuwste Grazia! Het derde issue van het jaar staat in het teken van beauty en dit vieren we samen met onze covergirl Monica Geuze.

💛 Vlogger, onderneemster en presentatrice: Monica Geuze blijft inspireren. Met Grazia praat ze over schoonheid, de spotlights, luxe, het moederschap en verleiding, terwijl ze de hoofdrol speelt in een Dior-beautyshoot.
💛 Model en influencer Joann van den Herik wil vrouwen die worstelen met hun uiterlijk een belangrijke boodschap meegeven: je bent écht goed zoals je bent. “Jongens in de klas noemden mij een zeekoe.”
💛 Knappe flacons, bijzondere combinaties en luxe ingrediënten. Bij een nieuw seizoen horen nieuwe geuren. Wij zetten alle nieuwkomers op een rij, nu alleen nog bepalen welke nieuwkomer jouw favoriet wordt.
💛 Van een pandemie naar een oorlog om de hoek: het zijn heftige tijden. Daarom een aantal praktische oefeningen voor thuis om gepieker de baas te zijn. Een work-out voor je geest.

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt.

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Ook praten we je uiteraard bij over alle trends op het gebied van beauty én voorzien we je van een aantal handige trucjes in de zomer. Want zweetoksels, hoe deal je daarmee? Daarnaast praten we over de cancelcultuur, kletsen we bij met Flemming én vertellen we wat de sterren deze maand voor je in petto hebben. Rennen naar de winkel, dus! 

Beeld: Jasper Rens van Es

Laatste nieuws

Zie ook