Bijzondere mijlpaal voor Annemarie en Simon Keizer

Zo leuk!

Vandaag, 13 april 2022, is het een speciale dag voor Annemarie en Simon Keizer. Precies tien (!) jaar geleden gaven de twee elkaar het jawoord. En daar wordt uiteraard even op teruggeblikt. 

Geluksdag

Op vrijdag 13 april 2012 stapten Simon en zijn grote liefde Annemarie in het huwelijksbootje. Van ongeluk was absoluut geen sprake, want tien jaar later en twee kinderen verder zijn de twee gelukkiger dan ooit. Op Instagram delen de tortelduifjes twee prachtige foto’s van hun huwelijksdag.

“Vandaag tien jaar geleden namen we op vrijdag de 13e om 13:00 uur geen enkel risico: we kozen via het burgerlijk huwelijk voor elkaar”, schrijft Simon op Instagram. Ook Annemarie blikt terug op de speciale dag met een foto waarop de twee hard aan het lachen zijn. “Tien jaar geleden. Ik weet nog precies waarom we zo moesten lachen. Omdat het echt voelt als gister. Wat is tijd toch kostbaar”, schrijft ze bij het kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Lekker kapseltje

Onder de foto’s van het stel klinken volop felicitaties voor hun tinnen huwelijk. “Gefeliciteerd”, “nog vele jaren” en “op naar de volgende tien”, is er veelvuldig in de reacties te lezen. “Zo lang alweer? Ik herinner het me als de dag van gisteren. Van harte en nog heel veel mooie jaren samen”, schrijft een volger.

En hoewel de liefde tussen Simon en Annemarie van de foto’s spat, zijn enkele volgers ietwat afgeleid door de lange lokken van de zanger. “Lekker kapseltje”, schrijft presentator Jan Versteegh bij Simons foto. Gelukkig kan Simon er wel om lachen. “Had ik het nog maar”, grapt hij. Wij wensen Simon en Annemarie nog vele jaren samen!

Bron: Tips en Weetjes, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws