EOTB’s Brody Bad onherkenbaar met lang haar

De realityster gaat sinds kort met een man bun door het leven.

Het is alweer jaren geleden dat EOTB-deelnemer Brody aka Brody Bad een flinke indruk achterliet bij de kijkers. Destijds ging Brody nog met een korte coupe door het leven, maar inmiddels heeft de realityster zichzelf een nieuw kapsel aangemeten.

Brody Bad

We kunnen wel stellen dat Brody één van de meest heavy deelnemers is geweest in de geschiedenis van Ex on the Beach. De realityster kreeg om de haverklap ruzie en wist behoorlijk wat onrust te stoken in de villa met zijn ‘loco loco, I’m the king of the villa‘ uitspraken. Met de dames liep het daarom niet altijd even soepel – Brody sloeg tijdens zijn deelname niet heel veel vrouwen aan de haak. Na zijn deelname aan het programma hebben we Brody Bad niet opnieuw in een soortgelijk programma gezien en is hij zich gaan storten op het runnen van zijn eigen kapperszaak.

Nieuwe coupe

Als kapper is het uiteraard ook van belang om zelf een flitsend kapsel te hebben. Zijn opgeschoren coupe heeft Brody vaarwel gezegd en hij gaat nu door het leven met lange lokken. Zelfs zo lang dat hij zijn haren in een man bun kan dragen. We moeten toegeven: wij moesten even twee keer kijken. Brody, is that you?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEORGE IBIZA (@brodybad)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEORGE IBIZA (@brodybad)

Typetje neergezet

Brody leek in het programma behoorlijk heftig, maar in een interview met MTV wist hij destijds op te biechten dat zijn persoonlijkheid behoorlijk is uitvergroot in het programma.

“Kijk, in sommige situaties heb ik me exorbitant gedragen en echt een typetje neergezet. Daar heb ik echt mezelf geprobeerd uit te vergroten tot een versie van Brody die ik eigenlijk niet ben.” Toch gaf hij toe dat niet al zijn loco loco momenten geacteerd of aangedikt waren. “In sommige situaties ben ik wel gewoon mezelf gebleven. Eigenlijk ben ik gewoon een hele lieve rustige jongen. Maar daar leek het erop alsof ik echt een feestbeest was. Dat was op dat moment mijn manier om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Of het de juiste manier was? Nee, ik hoop dat ik ooit nog een keer de kans krijg om de ware Brody te laten zien. Hoe ik echt ben, op een positieve manier.”

Bron: Instagram, MTV | Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws