Esmee Ipema deelt verdrietig bericht over relatie: ‘Heb het zelf verpest’

'Sommige dingen zijn niet meer te herstellen', stelt Esmee.

Lees ook

Esmee Ipema was een tijdje happily in love, maar helaas is hier een einde aan gekomen. Via Instagram maakt de realityster bekend dat ze weer als single door het leven gaat.

Vragenrondje

Esmee besloot gisteren haar volgers weer eens te vermaken met een vragenrondje. Veel volgers van de realityster vroegen haar het hemd van het lijf, maar één vraag leek de boventoon te voeren: namelijk de relatiestatus van Esmee. De EOTB-ster had een lange tijd een relatie, maar dit is inmiddels voorbij. In een kort berichtje vertelt ze dat haar relatie finito is door een fout vanuit haar kant.

‘Zelf verpest’

“Ik wil hier nu op antwoorden en daarna het liefst niet meer. Er zijn een aantal dingen gebeurd waardoor ik het jammer genoeg zelf heb verpest. Hoe graag we ook willen, sommige dingen zijn niet meer te herstellen”, stelt ze dan ook in haar antwoord. Of er sprake is van ruzie tussen de twee? Daar lijkt het niet op. Esmee vertelt namelijk dat zij en haar ex-vriend zelfs nog vrienden kunnen blijven.

“Voor mij is hij een heel bijzonder persoon en daarom zal hij ook voor altijd mijn beste vriendje blijven”, legt ze dan ook uit. Een relatie zit er absoluut niet in, maar volgens Esmee zijn er “no hard feelings at all“, laat ze weten. We wensen Esmee de komende tijd heel veel sterkte!

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook