Dit vindt Prince Charmings Chris van Jakops nieuwe liefde

'Confronterend om te zien.'

Even leek het erop dat er iets moois bloeide tussen Prince Charming Chris en Jakop. Helaas bleken de twee tijdens de reünie-aflevering van Prince Charming geen match made in heaven. Inmiddels heeft Jakop een nieuwe man in zijn leven. Iets wat Chris niet in de koude kleren gaat zitten. 

Lastige periode

De chemie tussen Chris en Jakop spatte ervan af tijdens de opnames van Prince Charming in Italië, maar eenmaal terug in Nederland bleek er toch geen spark te zijn tussen de twee. “Als ik terugdenk aan de breuk was het best een pittige tijd. De liefde met Jakop eindigde vlak voor kerst”, deelt Chris met RTL. 

“Ik kon mijn emoties met niemand delen vanwege het programma, want ik moest natuurlijk alles geheimhouden. Als mensen aan mij zouden zien dat het niet zo lekker ging, wilden ze natuurlijk weten hoe dat kwam.” Chris vervolgt dat hij daarom een paar weken een masker opzette. “Dat voelde best eenzaam. Zeker omdat dat gepaard ging met de ‘standaard’ gevoelens van liefdesverdriet: het missen van iemand om je dagelijkse dingen mee te delen en het gevoel dat er iemand is die benieuwd is hoe het met je gaat.”

Nog niet open voor een nieuwe liefde

Chris laat weten dat hij het saai vond om alleen te zijn, maar dat hij nog geen nieuwe liefde in zijn leven wilde toelaten. “Aangezien ik de breuk nog geen plekje had kunnen geven. Het (een nieuwe relatie, red.) is dan eigenlijk gedoemd te mislukken. Ik zou dan bij een ander niets zoeken wat te maken heeft met liefde, maar juist met het zoeken naar bevestiging. Gelukkig is dat inmiddels allemaal achter de rug.” 

Nieuwe liefde Jakop

Ondanks dat Chris en Jakop niet eindigden als lovers, spreken de twee elkaar nog regelmatig. “Het contact met Jakop is nu ook heel fijn. We zijn er heel volwassen mee omgegaan en spreken elkaar nog regelmatig. Hij komt weleens langs voor de koffie en we zijn zelfs nog samen een nachtje weggeweest.” 

Chris is dan ook blij voor Jakop dat hij gelukkig is in de liefde. “Ik vind het fijn voor hem dat hij iemand heeft gevonden en ik gun hem alle liefde. Jakop had het mij al een tijdje geleden verteld, maar het is toch confronterend om het ineens online te zien als het ‘nieuws van de dag.’”

“Je gaat dan toch twijfelen of je iets verkeerd doet, omdat ik nog hartstikke vrijgezel ben en hij inmiddels iemand gevonden heeft. Ik ken Bas overigens ook, ik heb weleens een drankje met hem gedronken. Kleine wereld! Het zijn leuke jongens en ik gun ze het allerbeste!” Awh! Nu maar hopen dat Chris zijn prins op het witte paard binnenkort ook tegenkomt. 

Bron: Love Reality, RTL | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws