10x Grazia + Silk’n SonicSmile + Bright voor maar €50

Je krijgt maar liefst 76% korting!

Lees ook

Neem nu een abonnement op 10x Grazia en krijg de SonicSmile + Bright voor een superieure gebits- en huidreiniging van Silk’n (t.w.v. €159,-) cadeau! Maak kennis met de Silk’n SonicSmile, een sonische elektrische tandenborstel, en de Silk’n Bright, een ultra hygiënische gezichtsborstel.

SonicSmile – elektrische tandenborstel

De Silk’n SonicSmile is een sonische elektrische tandenborstel die optimaal reinigt tussen de tanden en langs het tandvlees. Met 31.000 vibrerende poetsbewegingen zorgt de tandenborstel voor een perfecte gebitsreiniging. Het resultaat? Gezonder tandvlees en schonere en wittere tanden.

Bright – siliconen gezichtsreiniger

Silk’n Bright is een siliconen gezichtsborstel die de huid diep reinigt en masseert. De gezichtsborstel is geschikt voor alle huidtypen en aan twee kanten te gebruiken. De voorkant is geschikt voor diepe reiniging van de huid, terwijl de achterkant een ontspannende massage geeft.

Ga naar www.grazia.nl/silkn of bel 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 uur)

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €4,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/.

Laatste nieuws

Zie ook