Het leukste cadeau voor Moederdag: het FOREO BEAR anti-age-apparaat

De Dutch Beauty Awards riep FOREO BEAR uit tot het meest innovatieve beauty product van het jaar! 

Op zondag 8 mei is het weer zover: Moederdag. Dé dag om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Heb je geen inspiratie voor een leuk cadeau? No worries! Met de FOREO BEAR maak je je moeder gegarandeerd heel blij. 

Workout

Naarmate we ouder worden ontstaan er bij de meesten fijne lijntjes rondom hun ogen of mond. Tja, het hoort er nou eenmaal bij. Toch zijn we die fijne lijntjes liever kwijt dan rijk, en smeren we diverse crèmes om de tekenen van ouder worden te verminderen. Maar wist je dat de eerste tekenen van veroudering ontstaan door gebrek aan stevigheid in de gezichtsspieren?

We werken ons regelmatig in het zweet in de sportschool om gezonder, fitter en/of strakker te worden. Maar waarom trainen we de 43 spieren in ons gezicht en 26 spieren in onze hals eigenlijk niet? Dat is precies wat FOREO zich ook afvroeg.

FOREO BEAR

FOREO ken je misschien van allerlei musthaves op het gebied van skincare, zoals de LUNA-range voor het reinigen van je gezicht. De LUNA 3 plus is onmisbaar in iedere routine voor een dagelijkse dieptereiniging voor een gezonde huid. Één van de nieuwste producten van het merk is de BEAR.

De FOREO BEAR is als het ware een smart trainer voor je gezicht. Met het device train je namelijk de spieren van het gezicht en de hals met een microstroomtechnologie. Met behulp van zogenoemde microcurrents train je de spieren van het gezicht, waardoor je het verlies van de stevigheid van de huid tegengaat. Ook verhogen de pijnloze elektrische pulsen de activiteit van de huidcellen, waardoor de productie van collageen en elastine worden verhoogd. Met andere woorden: rimpels en fijne lijntjes worden verminderd en de spieren in het gezicht worden sterker. Heel leuk als cadeau voor Moederdag dus!

De FOREO BEAR is een thuisapparaat dat fijne lijntjes en rimpels in het gezicht vervaagt, maar ook doelgebieden als jukbeenderen, de hals, de kaaklijn en het voorhoofd met precisie aanpakt. Hallo strakkere en gelifte look!

Met de Anti-Shocktechnologie meet BEAR daarnaast de weerstand van jouw huid tegen elektriciteit en daarop wordt de intensiteit van de microstroom aangepast. Het gebruik van de BEAR is dus veilig én comfortabel. Precies zoals we het graag zien. Het apparaat is daarnaast oplaadbaar en geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. 

 

Gebruiken

De FOREO BEAR levert je direct resultaat op: binnen no-time heb je een strakkere huid. Wel moet je het product regelmatig gebruiken om blijvende effecten te merken. Gebruik het product daarom de eerste twee maanden zo’n vijf keer per week, maximaal één keer per dag. Daarna kun je afbouwen naar drie keer per week, maximaal één keer per dag. Gebruik de BEAR na het aanbrengen van FOREO’s serum over het hele gezicht en hals voor optimaal resultaat.

FOREO BEAR ANGLE
De FOREO BEAR is onder andere te koop bij De Bijenkorf en op Douglas.nl voor €299. 

App

Wist je dat FOREO ook een app heeft? Met de FOREO For You-app kun je diverse ‘workouts’ voor je gezicht kiezen. Van een Total Facial Knockout en Contour Cardio tot Gentle V-Shape Yoga: er is voor ieder wat wils. Is je (schoon) moeder niet zo handig met apps? No worries. De FOREO BEAR is ook zonder app te gebruiken. 

Wij weten wat we voor Moederdag gaan kopen!

Laatste nieuws