Thomas Dekker over sluwe actie in Expeditie Robinson: ‘Pijnlijk’

Een actie die deelnemer Thomas duur kwam te staan.

Wat is Expeditie Robinson zonder bondjes? Dat moeten ze in het gloednieuwe seizoen Expeditie Robinson: All Stars ook gedacht hebben. Door een sluwe actie werd een van de deelnemers er onverwachts uit gestemd – en dat zag eigenlijk niemand aankomen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de tv-aflevering van Expeditie Robinson. 

Sluwe actie

In de aflevering van Expeditie Robinson: All Stars die gisteravond op tv uitgezonden werd, zagen we hoe Thomas nietsvermoedend uit het programma werd gestemd. De ex-wielrenner wist zeker dat Edith haar laatste eilandraad bij zou wonen, maar niets was minder waar. Bondjes-koningin Mariana Verkerk besloot het programma een beetje spannender te maken en bedacht een sluwe actie, waardoor niet Edith maar Thomas het eiland moest verlaten. 

Terugblikken

In de nieuwste aflevering van Eilandpraat blikt Thomas dan ook terug op dit bizarre moment. “In mijn ogen was het niet nodig, er was een plan…”, begint Thomas. “Maar je kunt zeggen wat je wil, het is speltechnisch gewoon heel goed gespeeld.” De sportman baalt ervan dat hij niet verder heeft kunnen komen in het programma. “Zo lang duurde het allemaal niet meer, dus dat is extra pijnlijk.” 

Ondanks dat het een pijnlijk moment was voor Thomas, bleef hij behoorlijk kalm. De sportman benadrukt dat hij tijdens zijn vorige Expeditie volledig uit z’n plaat ging toen hij naar huis moest vertrekken. “Dat hebben ze allemaal niet uit kunnen zenden”, lacht hij. “Maar je wordt ouder, probeert van je verleden te leren. Ik vond het op dat moment gewoon superzonde, je wil het gewoon afmaken.” Thomas, we feel you!

Bron: Eilandpraat | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws