Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Lees ook

Waar we een paar weken geleden nog aan de speciaal biertjes zaten op het terras, is dat nu wel even anders. Nu zitten we vooral binnen op de bank onder een dekentje, nippend aan een mok warme chocolademelk. Wil je dit weekend het liefst binnen zitten of er juist op uit? No worries. We hebben een paar tips voor binnen én buiten voor je verzameld. Komen ze: 

Geniet van een staycation op een boot

Trakteer jezelf op een getaway in de hoofdstad, en boek een verblijf bij Boat & Co, direct gelegen aan het IJ. De kamers zijn ruim en supergezellig, dus we begrijpen het helemaal als je je kamer niet uit wil. Maar doe ’t toch maar wel, en relax in de wellness van het hotel, of ga eten bij restaurant Vessel. Hier kun je genieten van de heerlijke gerechten van chef Freek Dekker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BOAT&CO (@hotelboatandco)

Ga de tuin in

Na regen komt – inderdaad – zonneschijn. Hoe leuk is het om dan de bloemetjes buiten te zetten – letterlijk en figuurlijk als je het ons vraagt. Enne, als je nu boodschappen doet bij Albert Heijn krijg je bij elke €15 aan boodschappen een gratis bloementuintje. Elk bloementuintje bevat drie soorten bloemen. Van veldsalie tot kattenkruid en van klaprozen tot zonnebloemen. Love it!

Ah bloementuintjes

Ga eten bij Wild & The Moon

Al jaren een grote hit in Parijs, en nu komt Wildandthemoon.nl eindelijk ook naar Nederland. Je vindt de eerste vestiging van deze hotspot in de Amsterdamse Van Woustraat. Hier eet en drink je de lekkerste verse huisgemaakte gerechten (super bowls, soepen, snacks & desserts) en cold-pressed juices. Alles is 100% vegan en glutenvrij, en de verpakkingen zijn plastic-vrij. O, en dan zijn er ook nog toffe holistische producten te shoppen. Yep, naartoe dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wild & the Moon NL (@wildandthemoonnl)

Ga naar de grote kunstshow

Kunst en theater: gaat dat samen? Ja! Deze nieuwe editie van De Grote Kunstshow is geheel geweid aan modeontwerper en kunstenaar Bas Kosters. Hierbij wandel je niet langs kunstwerken, maar krijg je ze voorgeschoteld in theatrale scenes. De Vlaamse theatermaker Lucas De Man presenteert de show waarbij door middel van interviews, muziek, licht en veel mode het werk van Kosters voor je ogen tot leven komt. Tot 1 mei te zien door het land. Kunstshow.nl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Kosters (@baskosters)

Ga naar Spazio

Rotterdam heeft er weer een hotspot bij. Pal naast de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport vind je het gloednieuwe restaurant Spazio. Niet alleen de locatie is bijzonder, ook voor de Italiaanse-Amerikaanse keuken wil je hier zeker naartoe. Probeer bijvoorbeeld de anti-pasti bar uit, of ga voor een van de steenovenpizza’s of verse pasta’s. Spaziorestaurant.nl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Spazio (@restaurantspazio)

Lees Sterke Vrouw

Gebaseerd op waargebeurde feiten. Gertrude ontmoet Oscar. Ze worden verliefd en maken samen grootse plannen. Maar hoe succesvol Oscar ook is, de elite accepteert hem niet. Om hem te helpen, besluit Gertrude salonavonden te organiseren met invloedrijke gasten. De vrouwen van Beiersdorf: Gertrudes besluit, Lena Johansson €15 bij Bruna.

Beeld: Albert Heijn, Instagram, iStock 

Laatste nieuws

Zie ook