Dit zijn de grootste festival modetrends voor 2022

Zebraprint, franjes en bold kleuren domineren straks alle festivals.

Lees ook

Met een zomer vol festivals in het vooruitzicht, is het niet zo raar dat we onze outfits al klaar hebben liggen. Weet je nog niet wat je aan gaat trekken? No worries, want met deze festival modetrends weet je zeker dat je er fashionable bij loopt!

Raven in stijl

Wij kunnen niet wachten tot we weer naar een festival kunnen. Dansen tot de zon opgaat, een cocktail in elke hand – en vooruit – loeren naar al het moois dat rondloopt. Na een lange festivalpauze door corona keken we smachtend uit naar het moment dat we uren in de rij moeten staan voor het toilet of een drankje. Ja, zelfs de vieze dixi’s begonnen we te missen. Maar nu het weer allemaal doorgaat, pakken we het eerstvolgende festival helemaal uit. Uiteraard in rave-style. Met opvallende kleuren, franjes en mini skirts!

Inspiratie

Op Instagram hoef je niet lang te zoeken voor je de eerste festivaltrend ziet. Komende zomer dragen we alle decades door elkaar, gooien we printjes in de mix en combineren we athleisure met chic. Klinkt onmogelijk? Dat hoeft het zeker niet te zijn. Kijk maar naar onderstaande fashionista’s!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hannah Vo (@hannahbvo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimmy Grace (@kimmygrace__)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alex (@alexandracoveos)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BREALEE TOOMER (@reallybrealee)

En ook de brillen mogen we niet vergeten. Kies voor een blitsend exemplaar met hangers, of channel jouw innerlijke Anastacia en kies voor een montuur met gekleurde glazen. We love it!

Vergeet de make-up niet

Ook met je make-up mag je een stapje verder gaan tijdens het festivalseizoen. Draag gekleurde eyeliner met veel glitters of pak uit met een bold lip. Nog wat kleine steentjes op je wang en je bent klaar om te gaan!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook