Finally: de McWrap is voorgoed terug bij McDonald’s

Wij weten wat we vanavond gaan eten.

Lees ook

Het was misschien wel ons all time favorite snackje bij McDonald’s, maar verdween plots uit het assortiment: de McWrap Honey Mustard. Grote kans dat veel liefhebbers hier flink over hebben geklaagd bij de fastfoodketen, want de McWrap is terug! 

McWrap Honey Mustard

Het nare van de tijdelijke toppers van McDonald’s is dat ze na een tijdje weer uit het assortiment verdwijnen. De fastfoodketen kreeg echter zoveel vragen naar de bekende McWrap Honey Mustard, dat ze deze nu weer terug in hun assortiment hebben gebracht. En nog definitief ook. Als je dacht dat het niet beter kon, dan heb je het mis: McDonald’s komt nu zelfs met een Vegan McWrap Honey Mustard.

Hoe smaakte die McWrap ook alweer? De snack is een volkoren wrap met malse Chicken Tenders in een krokant laagje, tomaat, verse sla en een saus met zoete honing en scherpe mosterd. Hmmm.. Loopt het water je al in de mond?

Nieuwe McFlurry

Enne, naast de McWrap heeft de fastfoodketen ook weer een nieuwe McFlurry-smaak verkrijgbaar. De smaak Witte Chocolade-framboos is vanaf nu te bestellen. Deze twee nieuwtjes bevestigt McDonald’s in de comments onder hun laatste post. Een volger vroeg namelijk of het klopte dat de McWrap terug is. “Hi Diego! Wat leuk om te horen dat je zo’n fan bent van de McWrap! We kunnen het inderdaad bevestigen…HE’S BACK!!??”, schreef McDonald’s.

Daarna vroeg een andere volger wanneer de Iced Frappe Witte Chocola terugkomt, waarna McDonald’s antwoordde dat ze hiervan nu een McFlurry hebben. “Hi Thomas! We hebben op dit moment de McFlurry Witte Chocolade Framboos weer in ons assortiment. Kom je snel langs?”. Wij komen in ieder geval zeker langs!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McDonald’s Nederland (@mcdonaldsnl)

Oh ja, helaas gaan er ook weer wat producten uit het assortiment van McDonald’s. Een daarvan is de Veggie McKroket, waar we stiekem behoorlijk van balen. Misschien moeten we met z’n allen gaan klagen, zodat de fastfoodketen ook deze snack weer opnieuw opneemt in het assortiment?

Bron: Kookfans | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook