Lief: Bibi Breijman wordt verrast door dochter Teddy

Wat een lief cadeau!

Lees ook

Bibi Breijman trakteert haar volgers altijd op zoete foto’s van dochter Teddy en boyfriend Waylon. Gisteren stond Bibi zelf in de spotlight, en werd ze op een hele lieve manier verrast.

Verrassing

Teddy is met haar drie jaar al een grote meid, en dat is ook goed te zien in het filmpje dat Bibi deelt. Op een video op Instagram zien we hoe ze haar moeder begeleidt naar haar ‘cadeau’. “Ogen dicht. Mag niet open”, aldus een ietwat strenge Teddy. De verrassing maakt gelukkig alles goed: samen met Waylon heeft ze namelijk een chillplek gemaakt. Iets waar de zwangere Bibi natuurlijk heel blij mee is!

Hyperemesis gravidarum

En de plek is zeker gewenst, want de zwangerschap van Bibi is niet bepaald een pretje geweest. Zo liet ze eerder weten dat ze erg veel last had van de aandoening hyperemesis gravidarum (HG), daar had ze ook last van tijdens haar eerste zwangerschap. Waar veel zwangere mensen misselijkheid ervaren, is dat bij HG nog een flinke stap erger. Aanstaande moeders met HG zijn zo langdurig en extreem misselijk, dat ze soms niet meer kunnen eten, risico lopen op uitdroging en in sommige gevallen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

Inmiddels lijkt het ergste voor de influencer achter de rug en kan Bibi gelukkig genieten, zo vertelde Waylon eerder in gesprek met RTL Boulevard. “Bibi voelt zich helemaal oké. Geen misselijkheid meer, ze is alleen maar aan het genieten van de zwangerschap en dat heeft ze verdiend.” Waylon is blij dat Bibi zich beter voelt. “Het is voor haar heel prettig dat ze kan genieten. Dat is eerst niet helemaal gelukt, maar nu gaat het goed.” Gelukkig maar!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook