Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn al 'getrouwd'

Er zit alleen wel een addertje onder het gras bij het 'huwelijk'.

In oktober vorig jaar werd bekend dat Kourtney Kardashian en Travis Barker zich na een relatie van negen maanden hadden verloofd. Wanneer de wedding bells zouden klinken, was toen nog niet duidelijk. Nu blijkt dat het lovely couple al getrouwd is, in Las Vegas.

In een kapel met Elvis

TMZ bracht vandaag het nieuws dat Kourtney Kardashian en Travis Barker gisterochtend om half 2 getrouwd zijn in Las Vegas. De plechtigheid (waar ook een Elvis Presley impersonator bij was) vond plaats in een kleine kapel, vlak nadat het stel de Grammy Awards had bijgewoond. Volgens insiders hadden ze een eigen fotograaf meegenomen naar de kapel en mocht de organisatie geen foto's maken. Smart move!

Nog niet écht getrouwd

Toch zit er een addertje onder het gras. Een bron heeft namelijk aan Page Six vermeld dat de huwelijksceremonie niet legally binding is. Er is dus wel een kleine ceremonie geweest, maar op papier zijn de lovebirds nog niet officieel getrouwd. Dit wordt bevestigd door de data van Clark County, waaruit op te maken is dat het stel geen huwelijkscertificaat heeft aangevraagd.

Meerdere feesten

Volgens bronnen die met TMZ hebben gesproken, komen er nog "verschillende andere momenten" waarop er feest gevierd wordt, met "veel spektakel". Voor Kourt wordt het haar eerste huwelijk, voor Travis zijn derde. We zijn enorm benieuwd naar de uiteindelijke bruiloft. Hopelijk mogen daar wel fotografen bij aanwezig zijn, zodat we allemaal kunnen meegenieten van hun sweet love!

Bron: TMZ, Page Six | Beeld: BrunoPress