Anna Nooshin krijgt eigen documentaire op déze streamingdienst

'Het meest eerlijke wat ik ooit heb mogen uitbrengen.'

Lees ook

Anno 2022 is het bijna vreemd als je als BN’er geen eigen docu-serie hebt. En mocht je dit negatief opvatten, dan heb je het mis. Wij zijn gek op documentaires en kijken dan ook enorm uit naar het verhaal van Anna Nooshin. De beauty krijgt namelijk haar eigen documentaire op Prime Video.

Doel behaald

Via Instagram deelde Anna vanochtend een trailer van – jawel – haar eigen documentaire. De influencer, YouTuber en ondernemer laat weten dat het tien jaar geleden al een droom was om haar eigen documentaire te hebben, en inmiddels is die droom werkelijkheid geworden. “Doelen. Ik heb ze altijd gesteld voor mezelf. Sommigen realistisch, sommigen bewaarde ik als grote dromen voor later. Laatst bladerde ik door mijn notitieboekje en zag staan: eigen documentaire maken. Dat was tien jaar geleden. Als je me toen had verteld dat ik dit jaar dat doel zou behalen had ik je misschien niet geloofd, en toch is het zo”, deelt Anna op Instagram

Indrukwekkende beelden

In de trailer krijgen we alvast een glimp van de documentaire die over Anna haar leven gaat. Het is meteen duidelijk dat het leven van de beauty niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Anna heeft een heftige jeugd gehad en heeft nog altijd moeite dit te verwerken. Zo horen we haar praten met een coach, vertellen haar moeder en zus openhartig over Anna en zijn er behoorlijk wat emotionele momenten te zien.

“Spannend dekt voor mij de lading niet. Ik ben een lange tijd zo terughoudend geweest met het delen van veel privé aspecten uit mijn leven”, vertelt ze eerlijk. “Deze documentaire heeft me geleerd dat ook mijn verhaal gedeeld mag worden zonder angst.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

‘Meest eerlijke ooit’

“Ik ben zo dankbaar dat ik mezelf hierdoor heb kunnen terugvinden. De film die we hebben gemaakt is niet altijd even mooi om naar te kijken, maar wel het meest eerlijke wat ik ooit heb mogen uitbrengen”, sluit ze haar bericht af. De documentaire van Anna is vanaf 29 april op Prime Video te zien.

Bron: Instagram @annanooshin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook