Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Jørney deelt heftig bericht vanuit het ziekenhuis

De blondine deelt het nieuws vanuit het ziekenhuisbed.

Het is een heftige periode voor EOTB's Jørney Hendrickx. Op haar Instagram deelt ze namelijk dat ze is geopereerd aan een tumor in haar eierstok.

Vanuit het ziekenhuis

Vanuit haar ziekenhuisbed in Antwerpen geeft Jørney de laatste updates aan haar volgers. In een Instagram Story deelt ze dat ze gisteren is geopereerd, maar het nu goed gaat. Dat er een tumor in haar eierstok is gediagnosticeerd, had ze niet eerder gedeeld. Gelukkig heeft ze goed nieuws in de video: "Zoals het er nu uitziet is alles goed, dus ik ben echt opgelucht."

De voormalige Ex on the Beach-kandidaat is positief, maar kan het nog moeilijk beseffen door de verdoving. Met een glimlach lacht ze dan ook: "Ik ben nog f*cking stoned." De blondine nam het filmpje op nadat ze was bijgekomen van de operatie. Gelukkig was dochter Alijaah in de buurt om haar te steunen.

Rumoerige tijd

Het is een rumoerige tijd voor Jorney geweest. 2021 zat namelijk vol met ups en downs. Zo deed ze mee aan Ex on the Beach: Double Dutch, ontmoette ze hier Odim – waarmee ze een rocky relatie mee had en dochter Aliyaah kreeg. Ondertussen is ze niet meer samen met Odim, maar op haar socials laat ze af en toe doorschemeren dat ze weer aan het daten is. Hopelijk brengt 2022 haar veel goeds!

Bron: Love Reality | Beeld: Ex on the Beach