Winning Wednesday: 3x een beautypakket van Noosh t.w.v. €150

Doe mee en win!

Lees ook

Het is weer woensdag, dus er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar! Vandaag mogen we 3x een beautypakket van Noosh t.w.v. €150 weggeven. 

Luxe beauty merk

Volg je Anna Nooshin op Instagram, dan is het je vast en zeker niet ontgaan dat zij een compleet eigen beautylijn heeft gelanceerd. Noosh is het luxe beauty merk van Anna en bestaat uit tig verschillende (en hebberigmakende) producten.

Ik heb Noosh ontwikkeld voor iedereen die gek is op make-up, maar niet altijd weet waar te beginnen omdat de keuze zo groot is. Daarom werken we bij Noosh op basis van looks, iedere collectie geeft een eigen complete make-up look en past bij ieder huidtype. Alle Noosh make-up is ontwikkeld als aanvulling op je huidige beauty garderobe, dus wees niet bang om producten met elkaar te combineren!”, stelt Anna over het Instagrammable beautymerk. 

Voedend voor je huid

De Noosh cosmeticalijn is vegan, dermatologisch getest, 100 procent dierproefvrij en ontwikkeld in Italië met aandacht voor duurzaamheid en met ingrediënten die voedend zijn voor je huid, maar niet inleveren op kwaliteit en pigmentatie.

Word jij enorm enthousiast van een combinatie van matte zachte kleuren en een sophisticated chique look van The Primrose Vally Collection? Of wil je uitpakken met de sexy shimmer en glamour Noosh-producten van de Bisou Collection? We know, het is allemaal even prachtig. Gelukkig hoef je niet te kiezen, want beide collecties zijn onderdeel van deze winactie. En dat is nog niet alles, ook aan je haar is gedacht. Met The Ultimate Hair Collection verzorg je je lokken namelijk tot in de puntjes. 

Win, win, win!

Kan jij niet wachten om jezelf een nieuwe beauty look te geven en te experimenteren met Noosh? Lucky you, want Grazia mag 3x een set van Noosh t.w.v. €150 weggeven. Deze set bestaat uit The Primrose Valley Collection, The Bisou Collection en The Ultimate Hair Collection.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen. Fingers crossed. Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link shop je de producten van Noosh gewoon zelf.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 3x een beautypakket van Noosh t.w.v. €150

Doe mee en win!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 12 april 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook